Susihus

Semesterveckan blåste förbi

Publicerad 2007-08-31 13:41:34 i Trädgård

Ja en skön veckas semester bara blåste (bokstavligt talat) förbi. Oj va' det går fort när man har roligt, och skoj är det att blogga, läsa kommentarer och få titta in hos alla er andra duktiga bloggare.

Så var det då fredag igen och nu ska jag snart rusa iväg till en Kognitiv behandlings psykolog...vilket namn. Företaget jag jobbar på har noterat att deras anställda har lite för hög grad sömnproblem och de har man nu tagit tag i. Jag har valt att testa KBT metoden, ska bli lite spännande och se vad det har att erbjuda. Bara för det så har jag sovit som en klubbad de senaste månaderna. Det är ju ofta till ett större genomförande som Dämonerna (Ingmar Bergmans härliga uttal) kommer flygande vid 3 tiden på natten och spökar med en. Av någon konstig anledning är hjärnan inte särskilt rationell just vid den tiden och kan skena iväg med det mest lustiga saker.

Skickar med en fredagsbild på vårt äppelträd med mina fynd ljuslyktor i. Hittade lyktorna på Indiska och tyckte att 39 kronor var ju billigt, men när jag kom till kassan visade det sig att det var halva reapriset så 19:-/st! FYND! Undra om det finns några kvar kan nog vara snyggt att sätta några i de stora urnorna på framsidan.

Passar på att önska er en härlig stundande helg!

image15

Kommentarer

Postat av: Sanja

Publicerad 2007-08-31 16:59:32

Snygga lyktor! Hur hinner du med att ha det så fint både inne och ute med tanke på hur mycket du jobbar?

Postat av: susanne f

Publicerad 2007-08-31 20:04:44

Vilka fina lyktor, undrar om de finns på "min" Indiskan.
Har själv testat KBT- funkar väldigt bra
Ha en bra helg

Postat av: Linda

Publicerad 2007-08-31 23:31:42

KBT är en jätte bra metod som jag själv hållt på med..
Ha en trevlig helg..

Postat av: pia

Publicerad 2007-09-01 17:16:19

trevlig helg! finfina lyktor. kram

Postat av: MO

Publicerad 2007-09-02 17:31:06

Kan tänka mig att det är fint med lyktorna tända på kvällen när det mörknar ute, vilket pris sen, kul, ha de

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela