Susihus

Senaste projektet...

Publicerad 2007-08-21 16:15:00 i Hem

Jag som gillar att jobba med projekt gör ju även så hemma! =) Blev så sugen på ett väggcitat när jag surfade runt bland bloggar i somras. Väckte tanken hos min man som genast började fundera på lämpliga citat. Det blev lite funderande och sen dök vi ner bland CD skivor och fastnade snart för vårt Husband U2!

Sen blev det lite funderande på stil och utformning men med en pc kanon till hjälp så löste vi det. Grubblade en stund när jag hade fyllt i konturerna hur jag skulle kunna måla detta men tittade sen lite djupare i lådan och hittade en fantastisk penna från en trevlig butik vid namn GRANIT, tack Nettan för denna "braiga" penna! Den löste målningen på ett nafs. Placeringen blev i hallen så att det blir en uppmaning till alla och att man ser det varje dag!

Ha en ljuvlig dag!

image7

Kommentarer

Postat av: Eva

Publicerad 2007-08-21 21:18:31

Vad fint det blev, fiffigt att göra ett själv. Kul att ni också har U2 som husband :)

Postat av: Susihus

Publicerad 2007-08-22 10:21:43

Tack snälla, det var enklare än vad jag trodde. Blir nog säkert fler väggcitat. Lovar att det kommer bilder...

Postat av: Malin

Publicerad 2007-08-22 20:58:37

Vilken superidé att göra en fin väggtext sådär. :)Den idén kanske jag norpar en gång i framtiden. ;)
Trevlig din blogg ser ut.
/Malin

Postat av: Nettan

Publicerad 2007-08-24 09:47:23

Hej! Vilken tur att pennan kom till användning- kanonfint! Gud vad roligt att du börjat med detta- nu öppnar sig ju bloggvärlden för mig med. Jag är imponerad av din energi till saker och ting- kan du maila över lite till mig?! Hihi! Stoooor kram till dig och hela familjen/ Nettan

Postat av: Inredningsgalen

Publicerad 2007-09-26 18:39:31

Hej!
Nu har jag hittat din vägg skrift, blev ju jättefint. Har bestämt mig för att göra en större över soffa där hemma. Ramen som hänger där idag med änglar i, tänkte låta hänga kvar runt texten. Lovar att posta en bild när det är klart!
Tack för titten, jag kommer åter!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela