Susihus

Vilken dag...

Publicerad 2007-08-22 19:49:52 i Trädgård

Vilken härlig dag det har varit idag. Har varit på jobb hos SmålandsVillan i Vrigstad och fick en liten rundtur i fabriken. Här byggs 7 hus i veckan. Är man superintresserad som jag av hus och hem, färg och form så är det ju helt underbart att få runt och titta i husen innan de har blivit riktiga hem. Tapetval, olika köksluckor och val av husfärg mmmm så roligt att få titta in lite i kommande familjers hus.

På vägen hem passade jag på att titta in på Svenssons möbler i Lammhult och äntligen hittade jag min efterlängtade brödpåse från Stelton och bordet till min älskade trädgårdssoffa från DesignHouse.
Det fick bli en påse Whiskey grillspån till min älskade grillmästare och en inredningstidning som låg vid kassan ramlade också ner i kassen.

Glad i hågen åkte jag hem och monterade mitt lilla bord, hoppas nu att det kan bli lite sol till helgen så man kan sitta där och ta en kopp kaffe.

Nu är det dax för Söderläge....kanske kan man få lite nya tips och idéer.

image9

Kommentarer

Postat av: tina

Publicerad 2007-08-22 22:57:16

Svenssons möbler är jättekul att besöka...och vad kul att du fick med dej lite därifrån! Den soffan har vi kikat på när vi varit på Designhouse outlet...men inte kunnat bestämma oss. Nu ser jag att det givetvis skulle blivit ett köp! Vilken fin hörna i trädgården! kram

Postat av: pia

Publicerad 2007-08-25 10:31:39

åååhhhh vilka fina saker du shoppat! trevlig helg! får jag lägga upp dig på min länklista? kram

Postat av: Susihus

Publicerad 2007-08-25 10:44:37

Tack! Klart att du får lägga upp en länk, jag tänkte att jag länkar till dej.

Postat av: Eivindmiriam

Publicerad 2009-07-30 09:21:19

What an awesome site.There certainly has been a lot of work gone into this.Congratulations for a job well done

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela