Susihus

Hundutmanad

Publicerad 2007-11-11 11:07:40 i Hund

Go morron
Vilken härlig morgon, här är det strålande solsken och -3 grader, det ligger lite lätt snöpuder på taken och det är alldeles krispigt i luften. Skönt!

Tack för alla era gulliga kommentarer de har värmt gott borta i Ryssland. Det var dyrt med allt där...även att koppla upp sig på hotellet för att surfa. Så dessvärre blev det inga inlägg, men det var en otroligt vacker stad med mycket fina byggnader, finare än vad jag kunde ha föreställt mej.

Jag har blivit utmanad av Ulrika eller rättare sagt mina hundar har blivit det. Jag ska skriva 6 egenheter om dem...

image59

Bono 9 månader ( den lille skranglige killen till vänster)
* Är konstant hungrig
* Måste göra ett skutt när han kommer på inkallning
* Pratat och sjunger om det inte händer något tillräckligt fort
* Lägger bak öronen och viftar på svansen och ser otroligt sött ut när man fyar honom för att han har nosen på bordet, precis som nu är jag ju så söt så det gör ju inget!!!
* Måste gå på bryggan varje gång vi går runt hamnen där vi bor, även om det är halt och isigt, men då kan man pipa och visla lite hela tiden medans man går....
* Vill gärna vara med när man gör något, gärna med nosen i kakelugnen om den ska tändas alt följa räfsan exakt när det ska räfsas löv.

Kenzo 9 år (den kloka herren till höger)

* På natten när han vill gå upp i sängen och husse inte ligger med böjda ben går han upp till husses ansikte och puffar, då flyttar husse på benen och Kenzo hoppar kvickt upp i sängen och lägger sig i knävecken.
* Är Kenzo och jag själva på jobbet och det kommer in någon går han direkt fram och kollar "vem är du", är mina kollegor på jobbet så skulle han aldrig bry sig om att kolla någon.
* Tar jag fram min gröna skogsryggsäck så lämnar han inte hallen, han ligger vid dörren så man inte kan missa att han ska med. Väl ute i skogen så tar jag fram spårselen och linan så börjar han direkt att leta efter spåret.
*  Har en av och på knapp, han älskar att jobba och gör gärna det så länge jag vill men kommer det någon och ställer sig och pratar med mej så lägger han sig ner direkt och vilar.
* Röstkänslig kille, gillar inte när jag blir sur för han vill hela tiden vara till lags och skulle gärna plocka ner månen om jag bad om det.
* Hatar att duscha men älskar att springa i vattenspridarna på tomten. Han tycker inte att husse monterar dem tillräckligt fort utan måste skälla och springa mellan vattenutkastet, spridarna och kolla om det inte kommer något vatten snart! 


Skickar denna utmaning vidare till Jenny med sina 2 goa herrar och Inredningsgalen.
Må så gott och skaffa er en toppenskön söndag!
Kram

Kommentarer

Postat av: Hilajn

Publicerad 2007-11-11 12:40:33

Fin morgon bilder på fina hundar:)

Postat av: Linda

Publicerad 2007-11-11 13:08:43

Vilka snyggingar! Hundar är för härliga med deras egenheter.. Här skiner ingen sol men snön vräker ner & det är härligt utomhus...
Ha en mysig söndag.. kramar

Postat av: susanne f

Publicerad 2007-11-11 19:41:16

Mysiga hundar.....
HA det bra

Kram

Postat av: MO

Publicerad 2007-11-12 19:32:11

Vilka härliga hundar du har, men det är kanske lite jobb med två, tycker det är tillräckligt med en...Jag hittade receptet med kycklingjulmusten på nätet, kommer inte ihåg om det var arlas recept...men det blev uppskattat, kram

Postat av: Ulrika

Publicerad 2007-11-13 17:42:32

Kul att läsa om dina grabbar. Dom är jättefina!

Postat av: Karin

Publicerad 2007-11-13 21:46:01

Visst är det mysigt med lite snö. Här regnar allt bort, buhu!

Postat av: Pia

Publicerad 2007-11-14 18:47:01

Vi hade hund förut och jag känner så väl igen vissa egenskaper som även vår vovve hade. Det är så mysigt med hund men vi ska inte ha fler djur det får räcka med dammråttorna och silverfiskarna så länge.

Postat av: Sandra

Publicerad 2007-11-15 15:57:39

Vilka underbara hundar du har! Härliga personligheter!
Kram Sandra

Postat av: Jenny

Publicerad 2007-11-16 11:48:05

Oj, vad märkligt! Var helt säker på att jag kommenterat detta inlägg... hmm... men tydligen inte! Jag har i alla fall tagit mig an utmaningen, så klart! :)

Ha en supermysig helg! Kramar från Jenny

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela