Susihus

Nytt hotell

Publicerad 2008-04-16 22:10:29 i Resor

Tack för era härliga förslag på presenter och gratulationer, jag har 2 veckor knappt på mig att komma på något....
Mannen ringde idag, och undrade om jag hade kommit på något.....Nääää. Han är på 9 veckors utbildning, borta måndag till fredag varje vecka hur trist är det?! De får bara varannan veckas hemresa över helgen, fast han åker hem varje helg för så skoj är det inte att inte ses merän varannan helg. Inte helt lätt att få till vardagen med 2 brukshundar när man är själv och jobbar heltid. Funkar när jag inte behöver åka iväg som nu när jag har varit borta tisdag och onsdag på utbildning i Göteborg. Hundpensionatet har stängt och vår fantastiskt snälla granne som är hemma och mammaledig med barn 2 skulle ha dem. Då visade det sig i måndags att deras yngsta Bearded Collie tik har börjat att löpa...........NEEEJ!

Men det har funkat bra -Tack och lov- för det var precis i början av löpet och sen har min store herre Kenzo alltid tyckt att hon är ju bara en liten fjantvalp. Bono har nog knappt fattat än...men om några dagar så kommer de säkert att ändra uppfattning om att hon är snyggaste hunden i kommunen!

Nåja nu är jag äntligen hemma igen och nu ska jag bara hinna med att jobba ifatt 2 dagar...Måste bara visa lite bilder på hotellet som vi har varit på. Ett helt nyöppnat hotell som ligger på Hisingen i Göteborg, låter inte så sexigt kanske men oj vilket ställe och vilken inredning. Skulle lugnt kunna tänka mig de 2 vita skinn ägget fåtöljerna som stod i lobbyn.

image162

Hotellet heter Sankt Jörgen Park.
De har ett helt otroligt spa, där man gör en spa ritual, fick en låda med sköna produkter och ett schema som man skulle följa det var allt ifrån gå in i Aromabastun och ha på dig en lermask, sen vidare till isskrubba och bada i varma källor, duscha i tropiskdusch och i isdusch. Riktigt häftigt och man blev super pigg och fräsch! Kunde behövas efter en dags utbildning.

image163

Den trevliga lobbyn:
image164

Bilder: Lånade från Sankt Jörgen Park

Trevligt hotell som ligger precis vid golfbana och inte så långt från Göteborgs centrum. Dock är jag rätt nöjd att vara hemma och gosa lite med pälsarna!

Må bäst!
Kram

Kommentarer

Postat av: Sara´n

Publicerad 2008-04-17 08:00:45

Hej Susan Busan, du får fråga mig nästa gång om hundevakten.. ;-) Så får jag ligga över i gästrummet och inte alls behöva oroa mig för flytten... Väldigt fint hotell du var på!
Kram Sara

Postat av: detsvartataket

Publicerad 2008-04-17 12:20:40

Åhhh! Give med Ägget!!!Det låter som ett hotell i min smak :)) Har du sett nya Clarion Sign i Stockholm??Åh säger jag bara :) Haha, ja nu får du snart sätta stypkoppel på hundarna då :)) 9 veckors utbildning...det är läääänge :)

KRAAM

Postat av: Camilla

Publicerad 2008-04-17 13:51:15

Så snyggt... dit vill jag med :)

Postat av: MO

Publicerad 2008-04-17 15:09:51

Vad fint hotellet ser ut, o vilken härlig lyx du fick mitt i allt slit med, det är du värd....Vad gulligt av din granne att ställa upp för godingarna, tur att det gick bra, vet ju alltför väl hur attraktiv en löptik är (har ju haft herrbesök här hemma när Maila löpt...). Visst är det skönt att komma hem även om det inte har gått någon nöd på en när man varit iväg...O skönt är väl det, tänk vad trist om man vantrivts i sitt eget hem. Har du varit hemma idag o jobbat lite hemifrån då??? Hoppas allt är bra med dig o ha det allra bäst, många kramar

Postat av: Johanna

Publicerad 2008-04-17 16:01:13

Alltid är det nåt som kör ihop sig...tur att det fixade sig med hundarna. Låter jobbigt att ha mannen iväg så mycket..... Härliga bilder från hotellet, det ser verkligen fint ut!

Ha det bra, Kram!

Postat av: Frida

Publicerad 2008-04-18 07:59:09

Visst är det helt underbart! Var där på min födelsedag och längtar redan tillbaka.

Postat av: Jenny

Publicerad 2008-04-18 11:40:32

Nej, du det är inte alltid lätt att få ihop jobb, familj och hundar. Mannen ringde precis och han skulle ha kommit hem från Kalmar ikväll, men han måste stanna tills imorgon fm... blää... Att vara själv hemma i veckorna är en sak men helgen - nä, det är inge kul tycker jag!

Önskar dig en solig och fin helg!
Många kramar Jenny

Postat av: Martin

Publicerad 2008-04-18 14:37:24

http://cmj.blogg.se/film.html

GÖR SMÅ HUMORKORTFILMER! SÄG GÄRNA VAD DU TYCKER!!

Postat av: Junitjej

Publicerad 2008-04-18 18:48:32

Det blir en mysig fredagskväll här. Fredagskvällar är heliga på något sätt. Då tycker jag bäst om att bara vara hemma tillsammans med sambon och vovven. I regel är man ganska trött efter en hel arbetsvecka. Då är det skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Vad gör du ikväll?

Postat av: MO

Publicerad 2008-04-18 19:18:21

Tjena tjejen, kikar in o önskar trevlig helg, kommer nog tillbringa min på toaletten...hihi..Vill gärna bli klar NU...men allt tar längre tid än man tror. Ha de så gott, många kramisar:)

Postat av: Petra Bloggar

Publicerad 2008-04-18 20:57:28

ska han vara borta i 9 veckor *huuuga*
nån dag här å där är det skönt att slippa karl, men 9 veckor är riktigt lång tid :S

Kramen

Postat av: Lotta

Publicerad 2008-04-19 22:41:11

det hotellet sag ju verkligen smakfullt ut! Bara dom tänkt pa en bra hotellfrukost ocksa.. för de e bland det viktigaste tycker jag ;-)

Postat av: Sofia

Publicerad 2008-04-21 23:00:55

Jag var också på det hotellet i påskas! Superfint!! Och mumsiga räkmackor hade de ;)!

Postat av: Nikolaiemma

Publicerad 2010-04-26 13:17:13

This is my first time visiting this site and I found it very informational as a whole. I am so delighted in finding your website!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela