Susihus

Trädgårdsfix

Publicerad 2008-07-17 10:34:42 i Trädgård

Vi är hemma igen, efter ett par härliga dagar i Blekinge. Dock kunde vädret varit lite varmare, trist när det är sommar och man ska behöva ha jacka och jeans på sig för att inte frysa. Stor eloge till Sturkös camping. Hund tillåten och de hade tom hunddusch, en smidig sådan där hunden går upp på en ramp, så de kommer upp och man kan duscha dem i bra arbetshöjd. De hade en jättetrevlig björkdunge där tält fick ställas upp så vi bodde lite avskiljt och hade havsutsikt. Härligt men som sagt det var ju inte så man rusade till havet för att bada, om vi inte räknar med våra 2 fyrbenta vänner för de rusade verkligen ner och sprang glatt ut och busade i vattnet. Det var långgrundt så jag tror att de hade behövts halvvägs till Polen för att doppa sig, men för Bono som behöver bygga upp nya muskler efter sin skada var det toppen att springa och få motstånd i vattnet.

Vi röntgade honom för höft och armbågar i tisdags och ett första utlåtande var att det ser bra ut. Men man vet aldrig förrän man får resultatet hemskickat. Så nu är det 2 veckors väntan...
De tyckte att han hade kraftig benstomme och sen tyckte de att han var lite längre på högerbakben om det kan vara för att han har sträckt sig och överbelastat nu när han har varit skadad de visste de inte.

I går tog vi sats lite på framsidan och fixade till bland all vår sten. Vi fick ordning på ett bra område och efter mycket vånda, jag hade ingen lust först för jag tycker att jag har flyttat några stenar i mina da'r så var det riktigt kul när jag väl kom igång och skaparlusten kom fram. Vi flyttade på en hassel som har växt lite väl och kändes inklämd mellan Syrenhortensian och Funkia.

Nu fick den hoppa till ett ställe där vi har haft en grästuva med belysning. Gräset vet vi inte riktigt vad vi ska göra av så just nu står det här:

Hmm nåja det får vi väl fixa till! Gillar verkligen dessa olika sorters gräs men denna varianten har vi gott om så jag vet inte riktigt vad vi ska göra av den. Jobbiga semesterproblem!

Bilder: Susihus
Här har vi samma sorts gräs men planterat. Ja vi får väl lyfta bort några stenar och plantera ner tuvan men den får nog stå till sig lite i skottkärran först. Det är ju inte det att det är en sten vi får upp om vi gräver ett hål utan 100 nya.

SEMESTERKRAMAR till er!

Kommentarer

Postat av: Linda P

Publicerad 2008-07-17 10:41:53

Ahhh det låter ju som en bra idé det där med Sturkö camping.... Hmmmm....



Snyggt med sten i trädgården tycker jag! KRam o ha en fortsatt härlig semester

Postat av: Livet i byn

Publicerad 2008-07-17 11:10:34

Man brukar gå och kika på Hunddata 100 ggr innan resultatet till slut dyker upp. Nervös väntan...



Vad brukar du få ge för Kivi lyktorna på glasriket? Här är de väldigt dyra.



~Livet i byn

Postat av: Anki

Publicerad 2008-07-17 11:10:48

Vad kul att du gillade min jättekudde. Jag har en tävling på bloggen om du vill anmäla dig!! Oj, vad ni kämpar i trädgården. Lycka till // ANki

Postat av: Jessica

Publicerad 2008-07-17 12:01:17

Jag var också ute o påtade i går..kan vara där hur mycket som helst. Men nu sticker vi utomlands i 10 dagar så då får det klia lite i stället :)

Trevlig helg!

KRAM

Postat av: Sofie

Publicerad 2008-07-17 19:28:23

Vad läckert att campingen hade en hunddusch. Det är roligt och uppskattande när det tänks på även vi hundägare!



Vad fint det blev med stenarrangemanget! :)

Kramar, Sofie

Postat av: Maria

Publicerad 2008-07-17 20:34:04

Vad snyggt ni har det med all den stenen, precis så som jag skulle vilja ha det. Gillar verkligen Hassel (orm, eller troll), hade ett jättefint exemplar som vi tog död på när vi byggde ut soldäcket...vi var sena med att plantera om det när vi flyttade på det....usch vad det retade mig....

Vad skönt att det verkar bra med Bono, hoppas det visar ett positivt besked...Lite synd på vädret ja, men man kan ju inte göra något åt det...men vilken bra camping, kanon ju...

Ha de jättebra, kramar

Postat av: Lissen

Publicerad 2008-07-17 21:02:39

Den riktiga sommarvärmen kommer bara sporadiskt!

Annars tycker jag det kan vara riktigt mysigt att tälta. Fast det är inte ofta.

Är det inte så att ibland när man börjar jobba med något som man inte har riktigt lust med, så blir man inspirerad när det "nya" växer fram!

Det är väl tur det!

Ha det gott

Postat av: Sigvehelena

Publicerad 2008-09-24 12:46:28

Thanks for your hard work,the info ,links , and rescourses are an asset to our business.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela