Susihus

Puuh

Publicerad 2008-06-24 17:47:12 i Hem

Idag var jag och Bono på vårt andra återbesök på Djursjukhuset och det gick så mycket bättre än i torsdags. Sist skulle de ta 2 dräneringsrör som de hade satt i hans tass, han vägrade samarbeta, blodet sprutade och jag fick till slut lägga mig på golvet raklång för att inte svimma. Det måste varit en syn att titta in i det rummet, 3 djurvårdare som kämpade med en schäfer som krånglade och skrek och en matte som ligger på golvet. Ja tur att man kan roa några! Då tassen var illa där an och det inte såg bra ut då så tyckte de att det var bäst att se oss idag igen. Men nu lät han 1 person fixa och titta och allt såg så mycket bättre ut. Puh så skönt! Det märks på Bono också för nu är han mer sig lik, vill röra på sig igen och springa och busa, innan har han nästan bara sovit och tagit det väldigt lugnt. Jag köpte en svart stövel till honom idag som vi kan ha när det är blött ute och när vi ska vara i skogen för det kommer att ta tid för tån med den bortopererade klon att läka och för att inte störa det så kan det nog vara lämpligt att skydda den en tid framåt.

Vi fick en ny tid bokad nästa vecka för de tyckte att det var för tidigt att ta bort stygnen. Kan snart ha klippkort där!

Måste bara visa er de fina salt- och pepparkvarnarna från Weber, som vi fick i midsommar av våra goda vänner från Uppsala. J som älskar sin Webergrill blev extra lycklig. De pryder nu sin plats på köksbänken.

Nu väntar löparskorna på mig och sen är blir det laxsallad innan det blir till att bänka sig för Morden i Midsomer. Lite lagom brittisk sommardeckare. Förstår bara inte att det finns så många människor kvar i det grevskapet med tanke på hur många som försvinner i varje avsnitt!???

Ha en ljuvlig dag!
KRAM

Kommentarer

Postat av: Livet i byn

Publicerad 2008-06-24 17:54:54

Stackars Bono och stackars matte...kunde ändå inte låta bli att småle eftersom jag är hundägare själv. Jag vet hur det är. Men som luttrad uppfödare klarar jag både blod och annat utan problem.



För någon månad sedan akutopererades en av våra hundar i vårt vardagsrum eftersom matte (jag) klippt bort endel av hasen av misstag vid trimning. Något sådant har aldrig hänt mig förr bör väl påpekas. Kan tala om att det blödde friskt!! Jag assisterade veterinären och kände mig som värsta veterinären själv... ;0)



~Livet i byn

Postat av: Camilla

Publicerad 2008-06-24 18:05:11

Supersnygga salt och pepparkar! :)

Stackars din hund, hoppas att han fortsätter att repa sig.

Här blir det också Midsomer i kväll och lite Allsång om jag orkar. ;)

Ha en fin kväll!

Kram!

Postat av: Sara´n

Publicerad 2008-06-24 20:50:36

Ha ha, usch Susan, jag hade verkligen velat se dig ligga på golvet, inte alls vad jag är van vid! Hoppas vi kan ta och ses snart?

Kram Sara

Postat av: Sandra

Publicerad 2008-06-24 23:19:47

Vad skönt att det ser bättre ut! Kram Sandra

Postat av: Ann-sofie

Publicerad 2008-06-24 23:58:17

Va skönt när det går åt rätt håll för vovven.

Det är jobbigt när djuren blir sjuka.

Ha de gott

kram kram

Postat av: Sara´n

Publicerad 2008-06-25 18:50:53

Hej, Hälsade du inte på henne? Jag träffar henne ganska frekvent just nu..eller iallfall nån gång imånaden...=)

KAKA!

Kram

Postat av: Malin Inspiration & design

Publicerad 2008-06-25 20:38:43

Sus i hus; Mmmm glassbåtar. Är ju sååå gott!!! Slurp!. :) Jo lite dyra var ju lamporna men jättesnygga. Så är man nöjd och gillar något mycket så kan man pröjsa lite extra tycker jag. :) Dom var ju som gjorda för er säng också. :)Detsamma, må så gott! :)

Postat av: Lisa

Publicerad 2008-06-25 20:42:14

Så snygga kvarnarna va! :D Men hmm, kniven bak på bilden gillade jag, den med "hål" i sig... vi är i stort behov av nya knivar.. vad är det för märke på de ni har? kraaam

Postat av: Maria

Publicerad 2008-06-25 20:53:48

Vad skönt att det gick bättre med Bono denna gången...stackarn så jobbigt för honom...

Men du så snygga kvarnar...jisses vad glad jag hade blivit...Är lite seg på att köpa sådan saker till mig själv men tycker det är kul att få..

Här har vinden avtagit lite, tackar jag för, hoppas på en fin helg, kramar på dig

Postat av: Jessica

Publicerad 2008-06-26 13:03:36

Hoppas han piggar på sig! Ja dom var fina! Förstår att han är nöjd :))



KRAAM

Postat av: pia

Publicerad 2008-06-26 20:42:11

Tur att vovvsingen börjar vara piggare, trist när ens älsklingar är sjuka, djur som barn;)

Ursnygga kvarnar, dem skulle passa bra här me:)



KRAMISAR I MÄNGD TILL DEJ:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela