Susihus

Stockholms skärgård

Publicerad 2008-06-02 20:47:03 i Resor

Tillbaks i småland och på bloggen. Känns som jag har lite bloggtorka och vet inte vad jag ska skriva om...Men jag måste få visa er några härliga bilder från helgen, som vi spenderade uppe i Stockholms skärgård. Vädret har ju varit fantastiskt. Vilken maj månad, hoppas att sommaren blir lika vacker. Helt ok utsikt att titta ut över när man vaknar och går till frukostmatsalen.
image212
Här låg vi och solade i lördags innan en härlig löparrunda tog vid. Sen var det dags för piff och fixning för att gå på bröllop. Det kändes helt tecknat att få gå på ett vackert sommarbröllop i strålande sol och ljuvlig omgivning.
image213
Bilder: Susihus
Jag som var lite orolig för att jag inte kände någon mer än brudparet, men den oron kunde jag snabbt lägga ner för oj så mycket trevliga och roliga människor vi har mött i helgen. Det bjöds på god mat och dryck, härliga och finurliga tal, en rolig fest helt enkelt. En helt okänd tjej kom fram till mig och tyckte att min klänning var fantastisk fin! Va glad man blir av att höra något sådant!!! Det är något jag är dålig på att säga till människor jag inte känner, men det ska jag ändra på för oj va' det värmde. Jag som var lite tveksam att min klänning var lite enkel, men nu när vädret var i topp så kändes den helt rätt. Männen var något avundsjuka på oss kvinnors klädsel, det är ju inte lika svalt i mörk kostym och slips.

Väl hemma igen så är gräsmattan nästan uppbränd och växterna hänger i landet. Tur att vi bor vid vatten så vi kan vattna lite, till våra hundars stora glädje. Har dock fått köpa en ny vattenspridare igen då det kan gå hett till när man ska hugga vattenstrålarna....

Nä nu väntar grabbarna och mina löparskor på mig, det får bli en sen kvällsrunda i spåret!

Sköt om er!

Kommentarer

Postat av: Petra BLoggar

Publicerad 2008-06-02 21:11:44

du det är nästan straffspark på att glömma badkläder! *stackars*

;-D

KUL KUL KUL med bröllop, det är alltför sällan man får kalasa på "sånt" tyvärr! ;-S

KRAM

Postat av: Clara

Publicerad 2008-06-02 21:20:36

mysigt:)

Postat av: Sofie

Publicerad 2008-06-02 22:20:57

Vad mysigt med bröllop!

Ja det är verkligen kul med spontana komplimanger :) Jag borde också bättra mig på den fronten, för man vet ju själv hur roligt det är med beröm. Men man är kanske rädd för att verka framfusig på något vis.

Vilket somrigt foto med segelbåten!
Kramar, Sofie

Postat av: Jenny

Publicerad 2008-06-03 16:32:43

Det låter verkligen som ett toppenlyckat bröllop! Jag håller med dig, visst skulle man bli bättre på att säga till om man ser något som är fint hos någon annan, även om man inte känner personen i fråga. För ett par månader sedan berömmde en kassörska på Ikea mitt hår och jag blev, precis som du, så himla glad!

Så fina vovvsingarna är på bilderna! Spännande att se vilken ni väljer sedan!

Många kramar Jenny

Postat av: Lisa

Publicerad 2008-06-03 19:05:19

Härligt med bröllop, det ger en sån varm känsla inombords... hmm wonder why? :D
Roligt att springa med pojkarna! Är det du som rastar dem eller tvärtom? KRAM

Postat av: Designtjejen

Publicerad 2008-06-03 23:26:24

Åh vilka undebara bilder!
Kramis

Postat av: tina

Publicerad 2008-06-04 08:56:19

Å vad härligt med bröllop!!Fina bilder också.
Ja,visst är det grönt och fint nu...men som du säjer...gräsmattan är allt annat grön...har haft på vattenspridaren i morse...den får nog jobba lite ikväll också!!!

Ha det fint i värmen och solen!!

kram/tina

Postat av: Designtjejen

Publicerad 2008-06-04 23:11:12

Hoppas att du har haft en mysig dag!
Kram

Postat av: Monkan

Publicerad 2008-06-15 14:02:20

Ja det var i Sverige solen var den veckan jag var på molninga Mallorca...



Så du har varit i Stockholm, och snart är det dags för mig att ta en snabbtur till Växjö :-)



Är det Ingarö kyrka möjligen? (Min gamla skolavslutnings- och konfirmationskyrka). Man ser inte så mycket av kyrkan men väggen ser väldigt bekant ut...



Vad kul att få en kommentar om klänningen! Jag var nära att fråga en okänd på gatan om hennes fina klänning för ett tag sen, men vågade inte. Ångrar mig för den var SÅ snygg, och hon kanske bara hade blivit glad som du säger.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela