Susihus

Utmanad igår, idag och imorgon

Publicerad 2008-05-12 22:42:56 i Allmänt

Jag har blivit utmanad av en go tjej som jag hade förmånen att få jobba ihop med för ett år sen, Sara. Det var kanske meningen att jag skulle göra detta nu för jag plockade ut saker från vårt fd skrivbord till det nya och hittade alla mina gamla almanackor. Rackans va duktig jag var att skriva dagbok förr, blev så förvånad när jag såg det för det har jag helt förträngt. Oj va skoj att läsa, synd att jag har slutat med det. Känns som det inte blir mycket mer plockat i lådorna nu.

För 5 år sedan
Jobbade jag som projektassistent och flygansvarig på samma företag som jag jobbar på idag. Dock var min anställning lite hotad så jag var även ute och jobbade på genomförande. Just då var jag runt i Sverige med lanseringen av gul tomatketchup. Jobbade även på Stadshotellet, det hette att jag jobbade 50% på varje ställe men det höll inte, utan snarare 150%. Hemma så snickrade vi vår altan denna våren lagom till min 30 års dag. De lovade varmt väder hela påsken dock inte långfredagen visade det sig för det var iskallt när det skulle skruvas lärkträbräder. Jag höll valpkurs och detta var året då Chicago vann Oscar för bästa film och de slutade att borra i Hallandsåsen!

För 3 år sedan
Var på våren uppe i Åre med våra grannar och vi var bröllopsvittne när de sa JA till varandra på Åreskutan. En timme innan vigslen var jag nere i Åre by och skulle hämta brudbuketten, då visade det sig att det fanns ingen och ingen florist heller, så det var bara att hoppa in bakom disken och fixa till något själv. Puh, dock fick mina alster godkänt av brudparet. Att vi sen höll på att blåsa bort på toppen och att vi hamnade i störtloppsbacken med finkläder och slalomskidor det är en annan story. Jag jobbade som projektledare och sysselsatte mig med bl a en solig och trevlig familjedag för ett energiföretag och höll i logistik och listor för ett stort företagsmöte i Lissabon. Efter genomförandet där så kom J ner och vi hade ett par härliga dagars semester där nere.
image193

För 1 år sedan
Ja att jag jobbade som projektledare är väl ingen överraskning. Hade förmånen att få jobba med den goa tjej som har utmanat mig till detta. Vi hade en egen mailteknik, det cirkulerade gula post it lappar mellan oss. Ja vad gör man inte för att förgylla vardagen när man har mycket att göra. Jag hade logistikansvaret för 1000 inresta personer som partajade här i stan och kvällens stora överraskning var The Ark. Höll i 3 jubileumsfester och det var så skoj att få göra allt, skriva innehåll och fixa artister etc. Tackade ja till att vara hamnansvarig i ett av de största event som går att göra i vår branch. Jag höll en tävlingslydnadskurs samtidigt som vi sprang med Bono för att få honom rumsren och inte hitta på allt för mycket hyss. J och jag pysslade säkert i trädgården! Jag hade ingen aning om bloggvärlden...
image192

Bilder: Susihus
För 3 månader sedan
Var på väg till Kina med en kund men det blev inställt, det blev en tur till Malta istället med en annan trevlig kund. Där fick vi lite sol och njöt av det på den korta turen. Hemma levde vi med ett utblåst badrum och vädret var så där!

I går
Var jag och tränade sök med min lille kille Bono som nu har växt till sig och älskar att jobba. Var hos ett par goa vänner som har köpt hus och de renoverar och renoverar, lever utan spis och ja så där mysigt som det bara kan vara mitt i renoveringstaget. De bjöd oss på grillat, så himla trevligt och gott hade vi det i sommarvädret.

I morgon
Ska jag stiga upp och gå ut med hundarna och ta oss till jobbet. Det får nog bli en tur till brukshundsklubben på kvällen för lite lydnadsträning. Bör kanske fortsätta på att plocka iordning i gästrummet/kontoret så jag kan visa er hur det blev.

Om ett år
Är jag väl precis mellan 2 av mina genomförande hamnar i detta stora event. Uppskattar säkert att få vara hemma hos mina 3 älskade herrar, även om jag med stor sannolikhet jobbar mycket. Tänker ta lååångledigt efter målgången och inte göra många knop den sommaren.

Ni som känner för att hoppa på utmaningen så vore det kul att få veta lite mer om er!
Go kväll

Kommentarer

Postat av: Sara´n

Publicerad 2008-05-13 07:39:23

Tack Susan! men du glömde... KAKA!
Många kramar från mig!

Jag hoppas vi kan ses snart, dock har jag mycket mycket just nu och nästa vecka åker jag till Dublin på utbildning.
Många kramar från mig

Postat av: Ingela

Publicerad 2008-05-13 10:05:49

Kul utmaning. Jag ska klura lite på den...

Postat av: Petra

Publicerad 2008-05-13 22:40:32

Vilken söt voffse då!!!

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-05-23 07:27:22

Wow vad kul att läsa. SÅ mycket spännande. Vilket otroligt roligt arbete du tycks ha! :)

Postat av: Saidtina

Publicerad 2009-03-11 10:01:29

I like your website. Good job.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela