Susihus

Oskyldigt dömd

Publicerad 2008-09-25 07:47:34 i Allmänt

Jag är verkligen ingen stor TV tittare, men igår slog jag mig ner i soffan med lite god glass och tittade på Oskyldigt dömd. Serien där Mikael Persbrandt spelar något alkoliserad och butter proffessor i straffrätt, och han tar sig an oskyldigt dömda. Även om hans rollkaraktär här inte är som den buffliga Gunvald så slänger han ut dräpande kommentarer till höger och vänster och visst känner vi igen honom. Han gör det bra och serien är klart sevärd. För varje oskyldigt dömd går det en brottsling fri! Jag gillade serien och jag tycker Mikael Persbrandt är tokbra så jag kommer nog att försöka att sitta ner framför tv:n på onsdagkvällar.
Oskyldigt dömd. Foto: Pär Bäckstrand/TV4  

Kommentarer

Postat av: Lisa

Publicerad 2008-09-25 08:23:39

Haha tack för recensionen! Jag efterlyste på bloggen imorse, eftersom någon grrr somnade, precis i början. tusen tack tack!! KRAM på dig!!

Postat av: C a m i l l a

Publicerad 2008-09-25 10:00:15

Jag tyckte också att den var bra. Den var inte så "svensk" eller vad man ska säga... Kändes utländsk. Superspännande och bra skådisar.

Kram och ha en fin, solig höstdag! :)

Postat av: Petra

Publicerad 2008-09-25 12:19:31

Jag ville så gärna se den, men jag följer efterlyst så.. jag valde det istället! :( Dumt att dom visar på samma tider.

Postat av: MO

Publicerad 2008-09-25 17:42:08

Jag spelade in det så jag får se det senare, men tycker det verkar lovande....

Alltså tyvärr sitter inte lappan kvar på gräset (där det står vad det heter), o jag med mitt namnminne kommer inte ihåg det heller...sorry...

Ikväll blir det afrikansk dans....kul, fast jag är inte riktigt vän med barfota köret än...kram

Postat av: Lena

Publicerad 2008-09-25 21:09:42

Den tyckte jag var helt klart sevärd..

Ha det fint,kram lena.

Postat av: Jessica

Publicerad 2008-09-26 08:52:03

Jag tittade på, ja vad var det nu då? något var det i alla fall? jo just det, Efterlyst med sonen o maken kollade på denna utan att säga någonting!!

Så nästa gång får jag inte missa den!!



Trevlig helg!

KRAAAM

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela