Susihus

Sådär nöjd

Publicerad 2009-04-21 19:26:24 i Hem

Nu har tyget som jag inhandlade på IKEA för ett tag sen fått ligga till sig. I söndagskväll slog jag till och gjorde mig vän med symaskinen för en stund. Jag har ofta eller rättare sagt det bruka oftast bli den lilla slogan fort och fel när jag ger mig in i sybranchen. Men alltid med samma inställning att några raksömmar kan ju inte vara så svårt. Helt övertygad om varje gång jag svär över sneda upplägg och stygn att det är ju dem som har klippt före mig som har klippt snett.....!!!
För det kan väl ändå inte vara jag........=))

Nåja nu gick det riktigt bra, lyckades inte bränna mig på strykjärnet eller elda upp måttbandet, bryta nålen....Självkritisk som jag är, kan jag väl tycka att det blev kanske lite mycket tyg när jag väl blev klar och fick upp mitt alster.

Vi har en garderobsnich mellan hallen och groventrén och där har vi haft ett vitt tyg sen vi flyttade in. Det var från början ett par gardiner som har hängt med ett tag, vi satte upp dem lite på känn och sen har de blivit kvar.

Nu tänkte vi vara lite crazy och slå till på lite mer färg....hrmmm

Bilder: Susihus
Nu blev det allt lite mörkt och höstigt....Utrymmet känns lite mindre. Ja vi får väl se om jakten på ett annat tyg går vidare eller inte??? Mannen hade ett enkelt förslag vi sätter upp det till hösten istället. Det får väl hänga till sig lite först bara! Gillar ändå att det är tyg där för det ger ett lite mjukare intryck än om det hade varit garderobsdörrar.

Hinner nog med en uppletande ruta med hundarna innan Äntligen Hemma och lite jobb tar vid.
Kram Kram

Kommentarer

Postat av: MO

Publicerad 2009-04-21 20:24:06

Jag gillar med det där tyget, det var ju det jag hade sytt kuddar till sofforna bla...Kraftigt kvalité, men kan förstå om det känns lite mörkare, fast det är ju lite mysigt ändå....Det jag köpte senast på Ikea är mycket ljusare, sydde ju "vårkuddar" till sofforna av det, samma kraftiga kvalité...En del saker måste hänga till sig, ja man måste vänja sig helt enkelt, men jag tycker det ser jättefint ut, kramkram

Postat av: Maja/Cactusvit

Publicerad 2009-04-21 22:04:29

Ja det där med symaskiner är uppenbarligen ett inte allt för lätt pysslande. Jag har än så länge bara gett mig i kast med att sy en rak kappa, eller det var tänkt att den skulle vara rak i alla fall.

Men enligt bilden så ser du ut att ha lyckats mycket väl! =) Trevlig kväll, kram Maja

Postat av: Cornelia

Publicerad 2009-04-21 22:43:52

Det blev jättefint med tyget! Kanske som du säger att det e lite höstigt! Men nu när du har fått upp farten med symaskinen kan du ju sy ett till i härliga, klara vår och sommarfärger ;-)

Håller med om att det passar bra med tyg där. Vi har en liknande garderobsnisch där vi har satt upp panelgardiner, brunsvarta. Kanske ska ta o byta dem till nån fin glad färg själv :-)

Postat av: Designtjejen

Publicerad 2009-04-22 16:45:37

Det var snyggt annars ändå.. får se vad du hittar nu då.. :-)

Hoppas att allt är bra!

Jag har varit bortrest några dagar men nu är jag tillbaka hemma igen.. lite trött idag bara :-)

Kramar

Postat av: karina

Publicerad 2009-04-22 19:15:00

Fint blev det, det är alltid kul att förnya sig oavsett vilken årstid det är. Ha de!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2009-04-23 14:34:56

Det är väl härligt att få vara lite crazy ibland. Tur att hundarna får sitt innan Äntligen Hemma. Min hund skulle behöva öva annat i rutan han. Typ ställande i rutan. Jag tänkte ju tävla, ju!

/P

Postat av: Jessica

Publicerad 2009-04-25 16:54:16

man måste vara lite galen iblandfniss

ha det bäst!!

Postat av: Livet i byn

Publicerad 2009-04-25 21:38:11

Jag tycker det blev fint, men jag gillar ju svart :0)



~Livet i byn

Postat av: Karin

Publicerad 2009-04-28 09:41:44

Fint tyg. Vart är det från?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela