Susihus

Ny tomte har flyttat in

Publicerad 2009-12-17 14:33:25 i Allmänt

Jag är inte tokmycket för tomtar och pynt, men några väl utvalda saker har jag plockat fram nu inför julen. Dock fick jag en ny tomte av min älskade lillebror när han helt oväntat dök upp här igen, efter att vi har varit lite på kant med varandra i över 2 år. Han hade valt ut en superfin vit tomte i glas, helt i min stil. Den tillhör numera en av mina favoriter inte bara för att den är superfin utan för att vi nu åter pratar med varandra. Kunde inte har fått en bättre julklapp!

Tomten kommer från Bergdala glasbruk.

När jag ändå är inne på fina saker så hade vi ett par goda vänner här för några helger sen och då fick vi denna ljuvliga pajform från Gerbera. I löve deras fina saker=)


Tänk lite härlig blåbärspaj i denna, mums va trevligt och gott! Deras söta barn hade även köpt fina presenter till Kenzo och Bono

Då Bono är lite spralligare och mer rock'n roll så fick han en med flames! Haha. Vi har haft dem i deras halsband men det bjällrade så vi höll på bli knepiga så nu har de fått flytta till deras respektive grindar i bilen och passar superbra! Här har det snöat i ett par dagar nu och det är kallt och härligt, även om det just idag är lite väl blåsigt. Vi har varit ute och dragit pulka och snowracer med grannens barn. Kenzo och Bono älskar snön och bara tokspringer runt och yr omkring. Äntligen är det ljust och fint och lite mer julkänsla, helt underbart, som hundägare är det så skönt med lite minusgrader och snö = inga tassar att torka och kvällspromenaderna blir mycket ljusare.


Bilder: Susihus

Ha nu en ljuvlig dag i vinterlandskapet
Snöiga kramar i massor

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2009-12-17 16:51:33

Vad fin den var! Förstår att den värmer extra nu då!

Ja nu är det underbart med all snö! Jag var ute o gick när jag skickade upp bilden och det var så kallt så jag kunde inte ta av mej vantarna o skriva något ens:)) Men det är synd att klaga:))



KRAM

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2009-12-17 20:19:10

Oj så många fina presenter ni har fått! Det e aldrig kul o va osams med någon, speciellt inte familjen, skönt att ni e vänner igen!



Jag har bara varit en gång inne på "In på gården". Det va på Lommadagen i våras, o det va nog bara pga att min kompis skulle in där o kolla om en grej som hon hade beställt va klar :-) Där va väldigt mysigt men inte riktigt saker i min smak. Förutom blomstergrejerna :-)

Det verkar vara ett gemensamt konstnärsställe. De har en gemensam hemsida http://www.inpagarden.se/ o där står det att de har öppet tors, fre o lör så jag tror att det gäller året runt. Anna Heij verkar ha butik på centrumtorget nu (också?) på hennes sida http://www.annaheij.com/ står det även december öppettider.

Lycka till med dina planer! Jag önskar att jag hade vågat o köra eget :-)

Postat av: Pernilla

Publicerad 2009-12-18 07:16:34

Åh vilken underbar tomte. Jag är ju lite såld på tomtar jag, så jag har plockat fram några. Brukar få vänta till julafton men inte i år. Då missar jag ju allt.



Vi åker också på tisdag och stannar till några mil utanför Sundsvall för nattstopp.

/P

Postat av: InneoUte-Malin

Publicerad 2009-12-18 08:54:28

Så fina saker. Jättefin tomte och ännu finare när man hör att den var en liten fredsgåva. Skönt att ni har kontakt igen.



Pajformen är superduperfin. Förstår att du blev glad.



Ha en skön helg!

Postat av: HUSnrNIO

Publicerad 2009-12-18 15:55:05

Fina presenter. Tomten var mkt söt. Ha en trevlig fredagkväll.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela