Susihus

Dagen D

Publicerad 2009-01-30 08:24:44 i Hund

I går var det Dagen Då vår Diskmaskin valde att Dundra ihop....
Efter träningspass, hundpromenad och middag landade vi i soffan och slötittade lite på tv när vi hör att det piper, mannen tycker att det kommer från tv:n, men nej det kommer från diskmaskinen. Vi öppnar luckan under pågående program och några knappar lyser och fast vi stänger av den så slutar den inte att gå förrän vi knäpper av strömtillförelsen till maskinen. Letar fram manualen och konstatera efter några kluriga minuter att det är översvämningslarmet som har gått. Stäng av och ring reperatör står det! De kan inte komma förrän den 4 februari........HJÄLP va trist!

Det var bara att tömma hela maskinen och skölja av allt, som tur var så hade programmet nästan gått klart. Men redan i dag vid frukosten upptäckte vi hur tråkigt det var att den inte fungerar. Jaja I-landsbekymmer.

Hoppas att ni får en skön helg! Själv ska vi ta det lugnt och mysa. Precis som på bilden som är tagen hemma hos ett par kompisar, ni har kanske sett den innan, men den symboliserar precis så som jag vill tillbrina denna helg!

Ps Bono tackar för alla gratulationer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela