Susihus

Slut

Publicerad 2009-06-28 09:24:19 i Resor

Befinner mig just nu på ett hotellrum i St Petesburg och äntligen har båtarna gått i mål här. Det har varit helt kaotiska dagar och veckor den senaste tiden. Har inte hunnit med något annat än jobb. Känner att jag har inte haft tid att blogga, träna mina hundar, umgås och vara social med nära och kära, har inte hunnit träna själv och nu börjar mailkorgen att sina och grupperna börjar att resa hem.
Asset Preview

Jag har levt i en resväska sen midsommarafton, det har varit midsommarfirande utanför Jönköping, sen bar det av till Stockholm på midsommardagen för jobb, och mycket jobb. På torsdagkvällen när båtarna hade lämnat Sandhamn flög jag till Helsingfors på kvällen och sen tidigt på fredag morgon flög jag till St Petersburg. Nya grupper och nya arrangemang och mycket olika bud om målgångstider och annat gjorde inte vårt jobb lätt men nu är alla kunder nöjda och glada och på väg hem. Vi är några kvar och just nu känns det skönt att något som jag har jobbat med i över 2 år är över och det ska bli skönt att få komma hem och bara få ta det lite lugnt. Känner mig rätt slut och enormt trött, ska bli underbart härligt att få komma till Sverige och ert fina väder. Här regnar det just nu...

Ska bli bättring på bloggandet from nästa vecka. Hoppas att inspiration och lust återkommer när jag packar upp på tisdag.
Önskar er en härlig söndag och skön start på den nya veckan.
Kram

Födelsedagskalas

Publicerad 2009-06-14 18:23:31 i Hund

Idag har vi födelsedagskalas med ungsbakad lever och märgben på menyn. Vår härliga herre eller Farbror Kenzo fyller 11 år idag. Dagen till ära så är det äntligen sol och lite värme igen, efter en fruktansvärt kall och regnig vecka, så hoppas vi nu att detta vädret stannar kvar lääääänge.


Pigg för sin ålder även om vi börjar märka att det är inte lika snabbt och alert längre, men han motionerar gärna på, ta sig ett dopp i vattnet och tokbusar gärna en stund med Bono på gräsmattan. Favoriten är när husse vattnar trädgården med vattenspridare då kan man inte tro att Kenzo är 11 år utan snarare 11 månader.
Idag har han fått en härlig långpromenad tillsammans med grannens Beardietjejer, dock fick han stanna hemma när Bono och jag tog en löpartur på 80 minuter. Helt enligt löparschemat....som jag följer ibland när jag hinner!

Bilder: Susihus
Njuter av nyinplockade ljuvliga favoriten pioner på köksbordet.
Önskar er en härlig söndag och skön start på den nya veckan. Nu ska Bono och jag ut i sökskogen, tror inte att han kan klaga på dåligt med motion idag hos hundarnas-riksorganisation...=) Hehe

KRAM

Vattenväxt

Publicerad 2009-06-08 19:51:42 i Trädgård

Vilken skön helg vi har haft! En god vän på grillat i fredags och det blev mycket rosévin på kvällen!!! Kände mig lite trött i lördags när vi skulle i väg på brunch hos ett par goda vänner som har flyttat tillbaka till Småland igen. De har köpt ett gammalt hus och det ska renoveras, puuh men det kommer säkert att bli jättefint när de är klara. Vi fyndade lite hemma hos dem som var på väg till loppis, en gjutjärnsljusstake och några virkade dukar. Dukarna ska användas till betongprojekt. Bilder kommer så småningom. Efter lång och skön sömn så stundade söndagen. Vi hade lite fixardag i trädgården och vi var ute och sprang, det var ett tag sen jag hann med det, väldigt omotiverad men oj så skönt det är efteråt.

Har även fattat ett beslut ang jobbet, tackade nej till det som jag fick erbjudande om, då det var start omgående och jag kände att efter dessa 2 år behöver jag ha lååång semester, kändes det inte rätt att hoppa på ett nytt tåg. Sen har jag fått igenom att ta ut all min innestående semester och ta tjänstledigt i höst. Så jag ska vara riktigt långledig och fundera vad jag vill göra och eller hitta energi att komma tillbaka igen 2010. Men det är ett tag till semestern, så nu är det bara att jobba på! Känns dock skönt att veta att det kommer ledighet inom snar framtid.

Avslutar med en bild på en nyplantering. Köpte lite vattenväxter och fixade till en gammal balja som stod i garaget, numera pryder den sin plats på altanen.

Bild: Susihus
Nu hoppas jag bara att sommarvärmen kommer åter så vi kan få njuta av altanen lite. Nu är det 11 grader, brrrr stackars dem som tar studenten i dagarna. Huuu så kallt.

Kram på er

Många och höga tankar

Publicerad 2009-06-02 22:13:25 i Resor

Ledsen att jag är så frånvarande på bloggen och att besöka er. Tro inte att jag har glömt bort er, dock är jobbet just nu det som är i fokus. Har några hamnar kvar att hålla alla detaljer för. Dels funderar jag så här i slutet på ett jätteprojekt som jag har varit med om i 2 år, vad ska jag göra sen. Fortsätta med detta som jag har sysslat med ett tag, eller göra något helt annat, gå ner i tid, lön och vad ska jag då göra??!! En liten lätt kris helt enkelt och hjärnan går på högvarv, både på allt som har med detaljer på jobbet och även vad ska jag göra. Hjääääääälp Något jag vet är i allafall att jag kan inte fortsätta jobba på detta toksättet, behöver nog vara lite ledig för att hinna tänka klart.

Nåja måste ju bjuda er på lite härliga soliga bilder från Galway och inte bara en kopierad bild från nätet, som i förra  inlägget.

Ericson 4, båten som leder hela tävlingen, här kommer Ericson 3 med nordisk besättning, en favorit...

Sen slutligen Pumas coola träningsbåt Ilmostro

Bilder: Susihus
Denna båt låg uppdockad på piren och man fick komma ombord och titta, vilket jag gjorde och insåg att jag aldrig skulle gå ombord och segla en enda sträcka med dessa båtar, huuu. Roligare var att jag fick chansen och tog den att bli upphissad/grinad ända upp i toppen på masten. Så coolt och härligt, såg nog nästan till Dublin!

Nu ska jag fundera vidare...
Kram på er

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela