Susihus

Vilken syn

Publicerad 2009-03-24 08:07:00 i Trädgård

Måste börja med dagens stora händelse. Vi kom gående med hundarna på en av våra vanligaste löpar- och promenadrunda, och plötsligt dök det upp en gigantisk stor mörk Vildsvinsgalt på vägen och knatade rätt över och gick vidare in i skogen. Han ropa in hundarna och hinna tänka vart tar vi vägen om han går på fel håll....Huuu så stora de är dessa bjäsar! Vet mycket väl att vi har massor av vildsvin i skogarna här men har aldrig sett dem tidigare. Fick lite hjärtklappskänsla jag som går eller springer när som helst (nästan) på dygnet här...jaja får väl intala mig att de är lika rädda som jag. Om man nu inte hamnar hos mamma gris och hennes kultingar!!

Har haft en härlig vårig helg med trädgårdsstädning och lite vårplantering. Oj så skönt det är att få gå ut i trädgården igen och klippa och fixa. Lyckan är ju total när man hittar små söta gröna skott under allt ris och löv och inser att det finns hopp om grönska även i år.

Lite nytt i krukorna har det även blivit

Bono har bidragit till träflisdekorationen. Höll på bli tokig på alla hans pinnar som han flisade framför fötterna på mig tills jag kom på att jag kan ju använda dem! Hihi

Bilder: Susihus
Lite penséer på trappen fick det bli oxå. Ha nu en härlig start på veckan. Själv ska jag fundera på vilken löparrunda jag ska springa imorgon kväll, kanske få bli en asfaltstur!

KRAAAAAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela