Susihus

Trädgårdsfix

Publicerad 2009-05-14 20:56:18 i Trädgård

I helgen var vi och äntligen gjorde lite inköp till krukor och trädgården. Har ni vägarna förbi Ör så måste ni svänga förbi Klockaregårdens Trädgårdshandel. Helt underbart och inspirerande ställe. Vi har pratat länge om att köpa en bambu som ska stå bakom våra pastillampor. Nu slog vi till...


Bambu är en riktigt favorit hos oss, detta är vår tredje planta. De prasslar så härligt i vinden och är härligt grön mer eller mindre hela året. Det gäller bara att passa dem första åren så de inte bränner sönder i vintersolen.

Visar även en härlig bild på vårt blommande äppelträd som nu sprakar i härliga färger.

Bilder: Susihus
Jag gillar verkligen denna årstid, mellan Hägg och Syren är det nog som vackrast och det luktar ljuvligt gott!
Hoppas att ni hinner njuta lite av denna härliga tid. Återkommer med fler inköp till våra krukor i nästa inlägg, så ni inte tröttnar på alla trädgårdsbilder=)

Vårkramar på er

Kommentarer

Postat av: Speja

Publicerad 2009-05-15 08:31:04

Så härligt. I Ör har jag också varit, underbart inspirerande ställe. Det är väl samma ställe vi pratar om, med den där lanthandeln och caféet precis intill?

Ha en härlig helg!

Postat av: Livet i byn

Publicerad 2009-05-15 11:48:37

Jag får ont i magen av dina fina bilder, vi har brunt och grått omkring oss i luften och på marken. Inte ett grönt strå så långt ögat når. Suck!!



~Livet i byn

Postat av: HUSnrNIO

Publicerad 2009-05-15 15:40:39

Fina bilder och bra tips med Bambu. Ska kolla up det vid nästa blomshopping. Trevlig helg!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2009-05-18 12:38:23

Jag har också funderat länge på att sätta bambu men jag vet inte vart. Passar liksom inte in hos oss. Men jag håller med dej, den är härlig på alla sätt.

/P

Postat av: Jessica

Publicerad 2009-05-18 15:08:15

man tröttnar ALLLLLLLDRIG på trädgårdsbilder :)))

Postat av: C a m i l l a

Publicerad 2009-05-19 22:00:06

Jag håller med här ovanför, man tröttnar aldrig på inspirerande trädgårdsbilder. Men så gulligt, har du ljuslyktor i äppelträdet?

Skickar massor av krya på dig också, så att du kan komma igång med löpträningen. Själv har jag faktiskt äntligen kommit mig för att gå en lång kvällspromenad i kväll, riktigt varmt och skönt ute... men tyvärr mycket knott.

Kram!

Postat av: tina

Publicerad 2009-05-20 17:08:31

Härligt med trädgårdsbilder!En bambu står på min önskelista...vet bara inte var jag ska ha den än =)

Pastillamporna är sååå fina!



Ha det fint å kram!

tina



Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela