Susihus

Hemma igen

Publicerad 2009-11-26 16:07:36 i Resor

Efter en helt underbar vecka i Egypten har vi nu kommit hem igen. Vi har verkligen haft det toppen, när vi kom fram till Hurghada så meddelade dem oss att hotellet vi hade bokat var överbokat, "sån otur" för de erbjöd oss då att byta till att bo i Makadi och på ett all inclusive hotell i en juniorsvit! Oj så trist och svårt val!!!? Hihi så till Makadi vi for och njöt av otroligt bra hotell, med många restauranger, god mat, härliga pooler och nära till havet med korallrevet precis vid strandkanten med ett myller av akvarievackra fiskar.

Bilder: Susihus

Utsikten från vår balkong/altan. Kan inte säga att det har gått någon nöd på oss direkt. Vi har kopplat av, läst massor med böcker så jag har fått solveck i armbågarna hihi, ätit gott och mycket, dock har vi motionerat varje dag, jag har till och med sprungit ett par gånger för första gången sen min hälsena pajjade innan Tjejmilen. Vädret har varit helt underbart, runt 25-30 grader, lite kallt någon kväll men annars helt perfekt runt 26 i havet.

Helt klart en omställning till att nu sätta på sig underställ, regnmundering, goretex skor och ställa sig i mökret på en lydnadsplan men nåja allt har sin tid! Att det är första advent på söndag har nästan gått mig helt förbi, ojoj får väl slänga upp några stjärnor imorgon...har inte fått den känslan alls än! Få se om den kommer.

Kram kram

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2009-11-26 18:11:18

Åhh det låter underbart!



Måste fråga vad du tycker om egypten som land? Vi har nämligen funderat på egypten, men alla vi känner som varit där snackar om hur lätt man blir magsjuk. Råkade ni ut för detta? Eller hur var maten där?



Kram kram

Postat av: Camilla

Publicerad 2009-11-26 19:18:55

Nä, nu blev jag inte ett dugg avundsjuk över att få lämna det här tråkvädret för sol och värme. suck!

Tur hade ni med rummet också. :)

Kram!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2009-11-26 21:33:19

Men guuuuud så härligt! Vi fick ingen sommar semester i år. Blev ju sjukhus och så. Nu har vi bestämt att vi ska åka till snön över jul och semestra lite annorlunda mot vad vi brukar. Ångrar mig lite nu.

Ja, lydnprov den 13/12. Du, man kan alltid ringa tävlingsledaren. Brukar inte vara omöjliga i Visby. Allra helst om det gäller ett fastlandsekipage.

/P

Postat av: InneoUte-Malin

Publicerad 2009-11-27 08:22:22

Åh vad härligt. Vi var vid Hurghada vid samma tid förra året. Helt galet skönt att komma iväg vid den här tiden på året. Låter inte helt fel att bli uppgraderad till svit... :-)



Trevlig helg!

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2009-11-27 10:12:30

Det låter som ni har haft det hur gött som helst! Inte fel o bli uppgraderad heller :-)



Här har heller ingen advents- eller julstämning infunnit sig. Men det ska ändå bli mysigt o få upp alla stjärnor o ljus så att man lyser upp det här hemska novembermörkret.



Sv: Så underbart o åka till Åre med ett gäng kompisar! Jag älskar o åka snowboard! Tyvärr har i stort sett alla våra kompisar barn o inte så många gillar vintersemestrar.

MEn vi har fortfarande en outnyttjad gratis helg i Hestra/Isaberg som vi fick i bröllopspresent, tänkte boka in den i januari eller februari. Alltid nåt!

Tack för Barcelona tipsen! Det e guld värt! Har du några shopping tips? Någon kul marknad?



Ha en underbar helg!

Postat av: Jessica

Publicerad 2009-11-27 16:51:30

Åh vad härligt! vad avis jag blir! Längtar dit som bara den!! Vi bodde på Arabia och hade 20m till vattnet från vår markterass och snorklingen var såå fint!! Bara gå ut o slänga sig o snorkla. skönt att slippa åka långt för att snorkla, för det var ju det man gjorde mesta tiden:)) När jag var öga mot öga på en muräna, så kunde jag inte fatta var jag fotade, fören dottern pep i väg snabbt som blixten:))då fattade jag vinken o stack jag också..hahaha. coolt! Ja då får vi väl se lite bilder sen va?!

trevlig helg!

KRAM

Postat av: HUSnrNIO

Publicerad 2009-11-29 19:17:23

Låter (och ser) underbart ut. Ha en trevlig första adventskväll.

Postat av: Sofie

Publicerad 2009-11-30 06:41:58

Låter som att ni har haft det riktigt härligt :) Mysiga bilder!

Postat av: Petra

Publicerad 2009-12-01 07:39:02

välkommen hem! :) hade ni det bra? kram

Postat av: Johanna

Publicerad 2009-12-01 18:27:51

Låter som en helt underbar resa! Hoppas du hade en fin första advent! Kram Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela