Susihus

Hösten är här

Publicerad 2009-09-06 11:50:13 i Trädgård

Nu har verkligen hösten kommit, det har blåst och temperaturen har gått ner, vi har även fått en beskärd del av ösregn. Idag är det sista semesterdagen av 7 långa sköna veckor. Imorgon blir det rivstart med tågresa i gryningen upp till Göteborg för en kick off. Känner mig utvilad och avslapnad men ingen arbetslust har infunnit sig....men det är kanske så.

Denna sista semestervecka har vi fixat omkring och donat för att hinna med allt som vi tänkte att vi skulle hinna med, konstigt att man måste vänta till det sista skriket innan det blir gjort. Men nu är det gjort; fönsterna är putsade (fick säga bye bye till fransgardinerna - kan meddela att de går inte att tvätta - så de ligger i soptunnan nu), förråden är rensade och garaget har fixats till, vi har varit en runda på tippen, begriper inte vad allt kommer ifrån!!!!

Nu har jag även höstat till det lite i krukorna. Måste verkligen slå ett slag för denna Zetas krukfärg! En favorit, lätt att måla, torka snabbt och det blir superduperbra! Jag har även målat lite betong, få se hur den klarar sig under vintern.






Bilder: Susihus

Ja i år har jag användt lite rönnbär, rödlök för den fina färgen skull och kronärtskocka, väldans billiga och dekorativa inslag i krukplanteringen!

Ha en underbart skön höstsöndag och en härlig start på den nya veckan. Jag ska försöka att inte ha för mycket ångest för att det är sista semesterdagen...
Kram

Kommentarer

Postat av: InneoUte-Malin

Publicerad 2009-09-06 14:18:24

Så otroligt fint du har fixat. Kreativt och SNYGGT med rödlöken och kronärtskockan. Den där krukfärgen bara MÅSTE jag få tag på. :-)

Postat av: Linda

Publicerad 2009-09-06 14:46:42

Hej, jag är med i en tävling där man kan vinna en gitarr. Jag vill jättegärna vinna denna gitarr

till min lillasyrra. Men jag kan inte vinna den utan din röst!

Så snälla du, rösta på min gitarr! <33 Det skulle betyda så otroligt mycket!

Klicka här; www.hannahsgitarr.se/?gitarr=637 och rösta på denna gitarr! Tack i förhand snälla du! <33

Postat av: Cornelia

Publicerad 2009-09-06 19:25:27

Sv: Va! Hur kan du välja att åka till Sthlm o plåga dina stackars kropp med en halvmara när du kan flanera i trädgårdar o äta god mat ;-) Det e bara mitt dåliga samvete som talar, jag borde träna jag med :-) Synd iaf, det hade varit kul o träffas!



Vilka härliga höstplanteringar du har gjort! Här blommar fortfarande alla sommarblommorna så jag får vänta ett litet tag till Men det kliar i planterings- och pysselfingrarna!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2009-09-07 13:24:53

Så fint det blev med rödlök. Den idén tror jag att jag stjäl.



Jag kämpar också med att förmå mig anmäla till prov i lydnad. Vilket prov är det du fundera på, sök?

/P

Postat av: MO

Publicerad 2009-09-07 18:05:40

Tjenixen vännen....Så fint du/ni har gjort det, kanon med rödlöken, tack för tipset..Ja nu börjar man verkligen få lite höstkänslor, trist men på ett sätt lite skönt....tända ljus o man kan med gott samvete sitta inne en dag o mysa vid brasan med en bok eller en bra film.



Hoppas det gick bra att börja jobba, ha de fint, kraaaaaaaaaaaaaaaaam

Postat av: Camillas dagar

Publicerad 2009-09-07 18:39:59

Åh, vad fint det blev med rödlök. Vad duktig du är med att pyssla. Jobbar du med sånt också, eller vad får du all inspiration och idéer ifrån? Allt du gör blir ju bara så himla fint.

Kram!

Postat av: Rebecca

Publicerad 2009-09-07 19:34:54

Vilka fina bilder :)

Postat av: Camilla

Publicerad 2009-09-08 08:17:52

Härliga miljöer du har skapat fram! De gröna växterna kommer verkligen fram mot allt det gråa - gillar :)

Postat av: Marie

Publicerad 2009-09-08 21:45:00

Hej! vilken härlig färg det blev på terracotta krukorna! Vet du om färgen finns att köpa någon annanstans än på Zetas trädgård? mvh Marie

Postat av: Petra

Publicerad 2009-09-09 18:15:17

Det är underbart med hösten - då kan man tända massa ljus :) Kram

Postat av: FURNISH.etc inredningsblogg

Publicerad 2009-09-20 16:42:33

Åh vilken helt underbar trädgård ni har! Så många fina detaljer och planteringar. Rödlök i planteringar är verkligen pricket över i:et. Kram Emmy

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela