Susihus

Trädgårdsinspiration

Publicerad 2010-08-13 23:14:29 i Trädgård

Då var vi hemma igen, efter en härlig campingtur runt om i Skåne. Vi har lånat mammas lilla söta husvagn och knölat in oss 2 vuxna och 2 schäferhanar på 6 kvadratmeter och rattat runt i Skåne en vecka. Vi började på härliga Österlen, fortsatte till vackra Falsterbo, sen blev det Malmö, Helsingborg, Mölle och Båstad. Hela resan har varit en trädgårdsresa med besök på plantskolor, trädgårdar och höjdar dagen då privata trädgårdar öppnade upp sig! På söndagen var vi runt och tittade på härliga inspirerande trädgårdar i Falsterbo och Södra Sandby. Helt underbara olika och inspirerande miljöer vi fick se under öppna trädgårdsdagen som var över hela Sverige.

Vi besökte bl a en superfin trädgård i Falsterbo, trädgården och huset var endast 3 år gammal.


Mmm gillar detta mycket Silverpäron och detta ljuvliga gräs.






Bilder: Susihus

Tyvärr tokregnade det hela söndagen, så bilderna blev lite så där...men jag hoppas att ni ser lite av den härliga lugna känslan i denna fina trädgård med väldigt mycket vintergrönt. 1000 tack till alla er som öppnade upp era trädgårdar och gav oss sån härlig inspiration.

På kvällen tittade våra goda vänner förbi och tältade en natt med oss. Ingen trodde att det var möjligt men det gick att få in 4 vuxna, 2 barn och 2 hundar på middag i vår lilla husvagn för tyvärr tokregnade det hela söndagen. Supermysigt och hur trevligt som helst hade vi trots regnet. Tack snälla Fam H för att ni kom förbi och förgyllde vår regniga kväll i Falsterbo.

Fler bilder från vår semester kommer... och nu har nya idéer kommit fram vad vi kan göra med vår trädgård vi får väl se vad vi hittar på! Annars börjar ångesten krypa närmare för snart börjar vardagen igen...huuu känner att jag är inte riktigt semesterklar än. Nåja gäller att njuta några dagar till.

Semsterkram

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2010-08-15 14:36:04

Hej gumman,

Gud vad dåligt samvete jag har när du besökt mej och jag inte dig:( På semestern så hade jag dataförbud! Så skönt att släppa allt.(o jo det gick)hihi. Men åhhh vilken tripp ni gjort!! Jag hade gärna följt med på den!! Älskar trädgårdar!Låter så mysigt! Ja katonger! det har vi dragit hem massor i sommar! Förvaringshyllor m.m.. I dom så var det 3 stora speglar från IKEA i rotting!! Stooora. 190x något!! för 99:- pix! Var bara att dra med sig tre på vägen ut eftersom dom låg precis vid kassan:)) Biler kommer:) Nu ska jag uppdatera mej lite på din sida!

Hoppas ni har lika fint väder som vi! Man dööör av värmen bara:(



KRAAAAM

Postat av: Linas

Publicerad 2010-08-16 10:14:52

Åh, så mysigt att åka ut med husvagnen så där! Ska bli roligt att se fler bilder :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela