Susihus

Stickat lite

Publicerad 2010-12-20 20:58:37 i Pyssel

Här har stickorna gått varma ett tag...skulle fixa några julklappar tänkte jag. Det var bara det att jag blev helt kär i ett garn när jag var och i vår ljuvliga garnbutik. Så det fick bli en stickad sjal till mig oxå i alla mina favoritfärger i ett och samma garn.


Lite brun och grön i olika nyanser...

Denna gråa variant postade jag i ett stort kuvert till min goda vän i Göteborg. Hon har sagt vid ett tillfälle att hon ville ha en grå sjal. Idag ramlade denna ner i hennes brevlåda


Var tvungen att blanda i lite av det fina garnet midnight som skiftar mellan midnattsblått och svart som blev över när jag gjorde denna:


Bilder: Susihus

Denna sjal hamnar i en julklapp till lillebrors sambo. Skönt med några julklappar på G, har någon liten sak kvar att fixa bara. En köpte jag på nätet nu, gillar det skarpt när det ramlar ner i brevlådan, perfekt!

Annars lever jag efter julfrid istället för julstress! Hoppas att du har gör det oxå, det blir jul ändå. I helgen har jag bara njutit av att vara ledig, inte julat alls. Tränat sök med Bono i all snö, det är rena muskel och pulspasset, sen var jag tvungen att ta ett par rejäla skidturer. Både jag och Bono slappade nöjt i soffan på kvällen sen...

Juliga kramar på just dig

Ps Uppdatering, har nu fått ett jättegulligt sms från kompisen som fick den gråa sjalen på posten idag. Den har kommit fram och hon var så glad, tacksam och överraskad, härligt!

Kommentarer

Postat av: InneoUte-Malin

Publicerad 2010-12-20 21:30:41

Vilken drömvän du är som skickar fina sjalar till vännerna i värsta vinterkylan. Hur fina som helst!! :-)

Postat av: Pernilla

Publicerad 2010-12-20 22:20:53

Lycka den som får den blåa. SÅ fin!

/P

Postat av: Designtjejen/Emmelie

Publicerad 2010-12-20 23:04:27

Vad duktig du är!

Kram

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2010-12-21 17:10:43

Så fiiina! Vart ska jag skicka beställningen? ;)



Jag har också försökt att inte julstressa och tagit det lugnt ändå till nu, så nu får jag stressa iaf, suck! Ska göra Janson ikväll och inkokt lax i morron. Hittade inte alla julklappar idag, har 3 kvar så det måste jag göra i morron plus att jag ska på möte, hur ska jag hinna!

Postat av: mo

Publicerad 2010-12-22 13:16:33

Vad roligt att få så fina personliga presenter...Nej jag stressar inte heller, har allt under kontroll o njuter av varje härlig snörik dag....väntar bara på mina skidor som just nu är i Jönköping ;)

En riktigt GOD JUL önskar jag dig o de dina, kram

Postat av: Sanja

Publicerad 2010-12-29 22:54:39

Vilka fina sjalar!!!

Kan man lägga in beställning?



Gott Nytt År på er!

Kram :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela