Susihus

Grillning pågår

Publicerad 2010-07-14 14:17:55 i Trädgård

Hemma hos oss så grillar vi hela året runt. Vår älskade Webergrill får sällan vila och den kämpar på ute varje år, året runt. Den är super! Vi funderar även på att köpa en mindre variant för att kunna ha med oss på picknick och på semestern. Som sagt vi är grilltokar! Hör ju även till att min man älskar att grilla och är väldigt duktig på det. I år tänkte vi att vi skulle testa att baka på grillen, vi har gjort pizza men inte bröd. Kan ju vara lite spännande och testa något nytt.

Nu blev vi med en IKEA köksö/bänk när mamma gjorde om lite hemma hos dem och den fick stå till sig lite i garaget innan vi slog till och gjorde om den till grillbänk. Bort med träskivan, mannen gjöt en i betong och fram med penslen så simsalabim:





Bilder: Susihus

Perfekt avställningsyta för fat, rub och glaze etc som hör till grillandet! Vet inte om jag kan säga att den kommer att bidraga till mer grill, för det är nog svårt hemma hos oss...men vi är supernöjda!

Idag blir det nog till att måla lite läkt som ska bli taket på vår pergola. Återkommer med bilder.

Sköt om sig och njut av solen, vi behöver ljusåterbäringen!
KRaM

Kommentarer

Postat av: Designtjejen/Emmelie

Publicerad 2010-07-15 08:15:43

Så smart! Jag älskar också att grilla. Jag minns till och med när jag bodde utomlands och kom hem till jul och min pappa lovade att grilla.. jag blev försenad, men pappa grillade i snön vid 00 på natten.. :-)

Solkramar

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2010-07-15 11:40:33

Attans! Du snodde min idé ;) Jag har oxå tänkt ha en avställningsbänk bredvid vår grill och tänkte mig oxå den som ni har från IKEa. Vi hade en i vårt förra hus men har inte kvar den längre :( Jag hade oxå tänkt måla den. Vad har ni använt för typ av färg? Jag hade tänkt få en plåt tillfixad o ha som topp men en gjuten platta e ju nästan ännu bättre :)

Postat av: Nettan

Publicerad 2010-07-16 19:52:54

Va fin den blev..piffiga ni! Ja, här går vi och svettas och oroar oss för om vi får till grillningen imorgon när master kommer....Det kanske är bäst han hjälper till ;-) Puss och kram och varmt välkomna imorgon! Kram Nettan

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-07-16 20:37:18

Snygg och praktisk bänk!

Här är det riktiga svenssons som bor, vi grillar en gång i veckan sommartid ungefär. :)

Man borde nog testa att grilla även vintertid.

Kram!

Postat av: Home of Nina

Publicerad 2010-07-17 19:54:17

Gud vad fin avställningsbänken blev! Här bor också en familj som grillar året runt i weber. Så vi har faktiskt skaffat oss en portabel miniweber till båt och utflykter. Får nog sno din idé med avlastningsbänk. Trevlig semester Vännen! Kram Nina

Postat av: ulrika

Publicerad 2010-07-22 09:52:09

Hallå!!

Vi kör oxå med Weber! Kanon!

Snygg den ärvda köksön blev!!

Postat av: HUSnrNIO

Publicerad 2010-07-23 10:12:29

Vi är också i gravt behov av en bra avlastningsyta/bänk. L blir galen när han grillar.... Vi kör också Weber och är mer än nöjda. Ha en fin fredag och helg.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela