Susihus

Snölandskap

Publicerad 2010-10-21 08:57:25 i Trädgård

Vaknade idag till ett vitt landskap! Det var inte det att det var lite pudersnö utan ett rejält snötäcke. Ser lite festligt ut när de gula löven är kvar och nu är täckta av vit fluffig snö. Var bara tvungen att gå ut med kameran och föreviga denna något tidiga vinter, snacka om snabb förvandling!



Bilder: Susihus

Jag har ju inte hunnit få in mina krukor med gladioluslökarna...jaja vi får väl se om de överlever och blommar lika fint nästa år...hrmm

Måste bara få bjuda på denna söta story som utspelar sig i min goda väns bil när hon är på väg till dagis med sin 5 åriga dotter Lovis:
När vi åkte till dagis idag sa Lovis: "Alla stora har ju barn"  Jag sa:"Nä, men många stora har barn. Du vet ju Johan och Susan tex har ju inga barn" Lovis tyckte jag var lite pucko och svarade:" Men mamma, dom har ju barnhundar"

Självklart har jag barnhundar =)

Nu kommer solen sakta men säkert kommer att bli en fin vinterdag så här i oktober!?
Önskar dig en härlig dag!
Snökramar

Ps ska förtydliga mig från förra inlägget: Visst ett 2:a pris inte är fel. Men i hundlydnadstävlingar så får man 1 pris om man har över ett visst antal poäng och vi har haft så där snörpligt precis under gränsen och då blir man inte uppflyttad till nästa klass. Det känns lite retligt...när vi är så nära.

Kommentarer

Postat av: InneoUte-Malin

Publicerad 2010-10-21 21:26:41

Hoppsan! Det där var skillnad från ditt tidigare höstiga inlägg. Galet var fort vintern kom. Hoppas att det var högst tillfälligt.



Ha en fin helg!

Postat av: mo

Publicerad 2010-10-22 13:50:52

Haha, ja de är då för goa med sina funderingar...Mini (4,5 år) sa till mig sist att jag inte hade några barn...hm, hon tyckte väl att mina 3 ungdomar inte räknades som barn..hihi

Javisst var det lite oväntat med all snö, men vackert ändå. Nu är dock allt bortregnat så nu får vi hoppas på en vit December i alla fall :)

Kram o go helg på er

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-10-22 15:51:15

Men vad är det för vitt ni har hos er... är det redan dags för vintern igen??? Det var ju preeeciiis sommar... Det går alldelles för fort :(

Postat av: Hemlängtan

Publicerad 2010-10-22 19:36:26

Ja men oj vad mycket snö ni har. Förstår att du inte var helt förberedd på det.



Ha en underbar helg!

Kram, Jenny

Postat av: Camillasdagar

Publicerad 2010-10-24 11:06:21

Nämen, jag vill ju också ha snö! Vi har inte fått något här hos oss - men vi brukar ju ändå få mest här i Gävlebukten till slut, så det är väl bara att vänta och längta. :)

Mysigt och ljust blir det (men jobbigt att köra bil och att skotta...)

Kram på dig! Ha en skön söndag!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela