Susihus

Påskigt

Publicerad 2011-04-26 21:39:53 i Hem

1000 tack för era varma tankar och hälsningar till oss i denna jobbiga tid. Det värmer gott ska ni veta! Vi är rörande överrens om att det var ett klokt och rätt beslut (även om det är tungt att ta) gällande Kenzo. Dock är saknaden enorm, en familjemedlem som vi har levt med i nästan 13 år sätter sina spår. Skönt att vi fick en lång och underbart vacker påskhelg att vila upp oss på och återhämta oss någorlunda.

Det har ju varit riktigt sommarvärme i helgen, helt ljuvligt! Hade tänkt visa er de fina påsktuppen och påskhararna jag har köpt för ett tag sen men det kom som sagt lite annat i vägen. Det är det enda påskpynt jag har fått till i år, de känns lite lagom och kan få stå lite till för att de är så fina.



Bild: Susihus

Det är roliga Cooee design i Lagan som gör dessa roliga och en mängd andra superfina saker. Allt i plexiglas, de har superfina husnummer/bokstäver. Titta gärna in på deras hemsida, www.cooee.se . De har även en webbshop, vilket jag gillar =)

Hoppas att ni har haft en härlig påskhelg!
Många varma kramar

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2011-04-27 10:31:16

JAg blir helt olycklig när jag läser om din kära Kenzo. Det var en stor anledning när vi övervägde att köpa hund...att just behöva gå igenom förlusten.

13 år är lång tid och han var jättefin, du får minnas hanom som han var och ta hand om hans kompis som också blev lämnad.



HA det gott på er

Kram Anna

Postat av: lovisa

Publicerad 2011-04-27 10:44:01

vad fint:)

Postat av: åsa

Publicerad 2011-04-27 21:58:04

glad påsk i efterskott! hoppas ni har kunnat vila ut riktigt ordentligt..

Postat av: Pernilla

Publicerad 2011-04-28 21:39:40

Vilka fina! Måste ta mig en titt i shopen.

/P

Postat av: Dessi - Home and desire

Publicerad 2011-04-30 08:32:15

Åh så snyggt! Är ett stort fan av plexiglas! :)



Ha en skön helg!

Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela