Susihus

Semesterdag 30

Publicerad 2011-08-14 21:46:27 i Trädgård

Lördag 13 augusti

Vaknade och tog en morgonpromenad med Bono i Jönköping innan det var dags för frukost. Efter frukost åkte jag och min goda vän N upp till Gränna. I strålande solsken plockade vi snabbt en mängd amerikanska blåbär på sjävplock. Riktigt roligt, och oj så gott!


Bild: Susihus

Efter detta for vi till en ljuvlig trädgårdshandel utåt Axamo, här skulle det handlas växter. Vi fick utmärkt hjälp och snart var bilen full av fina växter. Sen for vi tillbaka till våra goda vänners hus. Där var våra män i full gång med att gräva och fixa. Trädgården började sakta att ändra lite form. Vi planterade, målade och fixade och hade fantastiskt roligt. Va skoj det är att göra saker tillsammans med goda vänner. Det händer ju en hel del när man är 4 personer, det blev en rejäl förändring. Tyvärr har jag inte en enda bild...typsikt men vi var så fokuserade på att färda vårt dagsprojekt.

På kvällen avnjöt vi ännu en fantastisk god middag på deras soliga balkong. Varmt och skönt satt vi ute till efter midnatt.

Träning: Morgonpromenad och en lång skön kvällspromenad
Väder: Strålande solsken och 22 grader

Kommentarer

Postat av: Dessi - Home and desire

Publicerad 2011-08-16 19:44:55

Mums så gott med blåbär på självplock! Vi brukar plocka en del i skogen här hos oss, men i år har det inte blivit av...



Jo, just den agilitytävlingen gick väl helt okej! Aron är fortfarande orutinerad, likaså jag. Vi måste bli ett bättre team! På helgens tävling var han dock så vimsig och ofokuserad att han for ut och hälsade på en funktionär och i andra loppet drog han iväg åt fel håll. Hmm. På kvällen droppade det blod från hans snopp, så söndagens tävling i Älmhult hoppade vi över. På fredag är det KM för borderterriers!



Kram!

Postat av: Anneli

Publicerad 2011-08-16 20:18:57

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 5 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/august/tisdag-dagens-blogg-1.html#comment

Postat av: Bodypalace

Publicerad 2011-08-16 20:33:33

Hej kommentera gärna minst 3 inlägg i min blogg för att peppa tjejerna och killarna som är med.



Mvh Bodypalace – en blogg där alla är vackra & unika

(ursäkta reklamen men jag ser den som positiv, vill att så många som möjligt ska hitta till bloggen för att se vilket bra budskap jag vill sprida)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela