Susihus

God fortsättning

Publicerad 2011-12-27 08:43:05 i Hem

God fortsättning! Hoppas att du har haft en lika skön jul som jag har haft. Vi har varit lediga i fyra dagar och bara tagit det lugnt. Vi har låtit dessa dagar vara Bonos, det är inte så lätt att träna honom och låta honom få det han behöver när mökret ligger tungt. Så nu när vi har varit lediga har vi passat på med långa sköna promenader, lagt spår och upplet varje dag. Både vi och Bono har känt oss nöjda och det är något visst att ha en hund som sover gott efter en härlig mental ansträngning.



Bild: Susihus

Vår fina gran, som vi var ute och högg förra helgen och nu lyser upp så härligt.
Julaftonskväll firades hos mamma med lillebror och hans sambo. En god trerättersmiddag avnjöts och sen var det julklappsutdelning och varje år nämns det att vi behöver ju inte ha julklappar då vi är 6 vuxna...men ändå brukar vi ha ett berg av klappar så även i år. Hihi fick bl a en fin Peak skjorta, superfina öronhänge, en tavla, en cool fågelmatsbar från England och massa annat bra.

Trist nog har vi ingen vinterkänsla alls för här är 9 grader och alledeles grönt, har till och med en pensé som blommar för fullt... vart är kylan och snön?

Många goa juligakramar

Kommentarer

Postat av: pia

Publicerad 2011-12-27 09:21:32

God fortsättning till dig med fina :-) Vi har åxå gröna gräsmattor här ute i kusten i norr, men åker jag fem mil till skellefteå får jag se snö, förra året vid denna tid hade vi metervis! Och att vi har sånt här väder brukar sällan ske...trist! Nu har vi dessutom stormiga vindar på besök :-( Nä jag dricker te å kurerar förkylning! Ha dt bäst!



KRAM!

Postat av: Ingrid

Publicerad 2011-12-27 17:53:17

Jättefin gran, är det en sådan kungsgran? Har lösenordskyddat min blogg och vill ge dig lösen men hittar inte din mailadress.



~Ingrid

Postat av: Helen.HUSnrNIO

Publicerad 2011-12-27 20:46:48

Vilken fin gran! När jag ser den så saknar jag självklart att ha en riktig gran hemma istället för en plastvariant...



God fortsättning & ha en trevlig tisdagkväll.

Helen.HUSnrNIO



Postat av: Dessi at [Home and desire]

Publicerad 2011-12-27 22:52:48

Härligt med egenhuggen gran! Ha en riktigt fin fortsättning! Kram!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2011-12-28 14:53:28

God fortsättning till dej också. Vi tänkte i stället ha hundledigt över jul och det har vi haft förutom de vanligt promenadena. Det har varit skönt det också.

/P

Postat av: InneoUte-Malin

Publicerad 2011-12-28 16:22:44

Fin gran! Man får verkligen kämpa hårt för julkänslan i år.



God fortsättning!



Kram Malin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela