Susihus

Snart helg

Publicerad 2011-02-24 21:17:46 i Hem

Detta byte av it plattform har inte gjort denna veckan till en av de bästa, puuh! I dag upptäckte jag en rad med mail som inte har dykt upp där de ska, och det var stora förfrågningar. Inte så bra, nåja även såna här veckor brukar ha ett slut!

Vintern och Kung Bore håller fortfarand i sig med en järnhand. Brrr det tar rätt lång tid att klä på sig och snöra kängor bara för att gå ut. Fast det blir nog vår även i år någon gång...även om det känns länge tills dess just nu.

Imorgon blir det lite afterwork med goda vänner och sen ska jag provsmaka en bröllopsmeny. Oj så trevligt, jobbigt detta att vara värdpar på ett bröllop! Hihi
Annars har vi inget planerat i helgen så skönt, bara att njuta och förhoppningsvis kan det bli lite skidåkning kanske med mina nyinköpta skidbyxor. Inhandlade på nätet så klart! Fick tips om bra skidbyxor av min goa goa vän förra helgen och efter lite surfande så vips landade de i min brevlåda!

Bjuder på lite bilder från vår övre hall/trapp






Bilder: Susihus (de är inte purfärska, för det har skiftats lite tavlor men ändå..)

Nu laddar jag för en iskall uppfriskande promenad i rask takt med boysen.
Må bäst
Kram

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2011-02-24 21:33:51

Ahh, så härligt med öppen lösning. Det är ju så vår hall och trappa borde se ut. Sa det till maken som bara hoster och fnyser. Tror inte han har lust att riva golvet på övervåningen.

/P

Postat av: Dessi - Home and desire

Publicerad 2011-02-24 23:49:27

Oj, men tusan så fint! Gillar verkligen det öppna, lite som vi har det ju!



Ja, kylan sitter inte. Inte alls roligt! Är svårt att hitta kläder som passar en gravidmage också...



Kramar!

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-02-26 20:06:55

Åh, vad fint ni har. Himla fin lampa! :)

Jag skulle gärna vilja ha ert hus direkt. Inrett och klart liksom. :) Pliiis!

Kram och ha en fin lördagskväll nu.

Postat av: InneoUte-Malin

Publicerad 2011-02-27 19:44:32

Gillar verkligen er trappa. Räcket ovanför är hur fint som helst. Hoppas att det löst sig med IT-problemen. Man märker verkligen hur beroende man är när det väl börjar strula. Mycket energi går åt. :-)



Hoppas helgen varit bra!

Kram Malin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela