Susihus

Betongtillverkning

Publicerad 2011-07-12 20:14:15 i Pyssel

Biljett till Gotland är bokad - äntligen, bilen är städad invändigt (sparar utsidan till en annan kväll, får ju inte förta mig) och det börjar att lukta semester!!!

Jag hade en förhoppning idag när jag började dagen med att springa en runda i det vackra vädret. Att vi skulle åka iväg och bada efter jobbet och ta picknick med oss, men nähä du hade det fina vädret försvunnit och lite av värmen också, så det fick bli middag hemma istället. Inte så dumt det heller.

Här har vi betong-tomte-verkstad. Mannen har fått en beställning på 40 betong fat till en restaurang så det är masstillverkning här.



Jag hann dock lägga in en beställning på ett annat typ av fat, hittade nämligen en silverbricka hemma hos mamma. Var ju då bara tvungen att testa om det fungerade att gjuta på =)


Bilder: Susihus

Fungerade ju riktigt bra, nu kan jag bara inte bestämma mig om det ska oljas eller inte!? Hrmm
oljas, oljas inte, oljas....tja svåra sommarbeslut!

Njut av sommaren!
KRAM

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-07-14 16:47:46

Vilket vackert fat!

Och gud så mysigt med semester till min favoritö. Vart på ön ska ni bo och hur länge stannar ni?

Kram!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2011-07-14 22:25:03

Vilket fint fat!

Ska försöka att få tid till lite tillverkning av betongkrukor jag också, det är så fint tycker jag.



Hoppas vädret är bättre när Ni kommer till ön, än vad det är just nu. Kallt och vått.

/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-07-15 12:54:14

Oj, hur länge blir ni borta?! :) En tur runt Fårö vid alla raukfält, Helgumannens fiskeläge, Folhammars, fika på Sylvis döttrar på Fårö. Bad vid Sudersand eller ännu hellre Norsta Auren.

Utflykter till Kyllaj och ut till vindkraftverken där det finns en underbar strand Smöjen.

Att åka en kvällsutflykt vid Ekstakusten då solen går ned vid Karlsöarna är bland det finaste. Sväng ned söderut vid Fröjel och åk ända längst ut efter kusten vid färistar, kossor och får.

Även Närsholmens fyr är värt ett besök, hela området där känns som en afrikansk savann. En dagstur till Stora Karlsö vid fint väder (båt från Klintehamn).

En tur längst sydligaste spetsen vid Hoburgen är mäktig.

Ha en underbar resa!

Kram!

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-07-15 12:57:17

Även Shakespeareteater vid Roma klosterruin är supermysigt. Man sitter utomhus med filtar och svalorna som flyger omkring där. Mycket trevligt. Ta gärna med fikakorg till pausen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela