Susihus

Semesterdag 3

Publicerad 2011-07-17 10:17:13 i Trädgård

Lördag 16 juli

Sov jättedåligt i natt, förstår inte varför. Känner mig helt slut. Bakar lite surdegsfrallor till frukost och maken har med sig nyplockade hallon efter morgonpromenaden. Mums vilken härlig sommarfrukost, hade varit skönt om vi kunde suttit ute också men det är lite för blåsigt och temperaturen bjuder inte på höga siffror.

Eftersom det är mulet och lite halvtrist så kör vi igång med en städning, ugnen får sig en omgång och jag får även ett ryck att städa ut mitt skoskåp. En hel IKEA kasse fick jag ihop med skor som får åka till välgörande ändamål. När vi är klara så har solen börjat att titta fram. Det blir en tur in till torget och handlar lite snittblommor. Världen blir lite vackrare med blommor! Jag tycker att det är så härligt att ha färska blommor när huset är städat =)

Hittade även en fin gammal gjutjärnsgryta när jag städade grytskåpet, hrrmm undrar varifrån den grytan kommer!? Den får raskt göras om till ett blomsterarrangemang.




Bilder: Susihus

En vit liten söt ros och en murgröna får nu kokas i den gryta!
På eftermiddagen blev det soligt och fint väder så då blev det en stund i solstolen med en bok, det är SEMESTER!
På kvällen blev det grill så klart =)

Väder: Halvklart till soligt runt 20-24 grader.
Träning, 2 promenader, uppletande ruta för Bono. Sen avslutade jag dagen med Olgas träningspass. Läs mer om detta här.

Kommentarer

Postat av: nettan

Publicerad 2011-07-17 21:51:43

Hääärligt att du tar över nu!!:-)

Nu ska jag njuta av att läsa detta varje dag jag kommer hem från jobbet..Mums! Ha det så skönt och njuuut. Tyvärr är det nog inte så konstigt att du är lite trött några dagar- gör bara som kroppen säger till dig- vila och relaxa. Kramar i massor :-)

Postat av: Pernilla

Publicerad 2011-07-17 22:22:21

Duktiga du som tränar. Jag har börjat köra lite med Benji men han kan ju INGENTING! Jag tror att mina år på tävlingsbanan är över. Lite ska jag lära honom en då, typ ligg, skulle vara bra om han kunde. Haha!

/P

Postat av: InneoUte-Malin

Publicerad 2011-07-18 10:25:00

Det finns onekligen saker att göra även mulna dagar. :-) Surdegsfrallor och hallon låter som en bra start på dagen.



Vad fint det blev med din lilla gjutjärnsplantering. Mycket kreativt! :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela