Susihus

Helt enkelt underbart

Publicerad 2011-03-18 17:55:48 i Resor

Det är helt enkelt underbart att ha semester! Att dessutom ha den i ett strålande vackert skidväder gör det ju inte sämre. Vi har haft 4 helt fantastiska dagar med strålande solsken från klarblå himmel här i Vemdalsskalet. Kallt på nätterna så snön är perfekt dagtid, på dagarna går temperaturen upp till -3. Vi bor precis i backen, här kan man verkligen säga ski in och ski out. Det är bara att sätta på sig skidorna utanför dörren och ramla ut direkt i backen.

På förmiddagarna är vi i slalombackarna och njuter, sen hem för lunch och eftermiddagen skidar vi runt i fantastiskt fina skidspår. Bono och jag har sakta men säkert skärpt upp oss i dragsele och tempot har ökat för varje dag. Skönt att variera med både utför och längd, så efter middagen somnar jag gott!


Bild: Susihus (utsikt från vår fina lägenhet)

Vi har till och med kunnat sitta ut på altanen och dricka lite skumpa efter skidåkningen. Det har vi inte varit bortskämda med de senaste fjällsemestrarna.

I dag vaknade vi till mer mulet väder, så idag tog vi bilen till Björnrike och testade deras backar för att få lite variation och nu på eftermiddagen så kom snön vilket gjorde det lite tyngre i skidspåret. Nu väntar lite god afterski och sen middag.

Ha en toppenhärlig fredag och en go helg
Många goa semesterkramar

Kommentarer

Postat av: Dessi - Home and desire

Publicerad 2011-03-18 19:17:28

Så mysigt! Själv har jag aldrig stått på ett par skidor, men det ser grymt härligt ut!



Ha en toppenhelg!



Kram Dessi

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-03-19 17:04:08

Nämen, nu blev jag ju inte ett dugg avundsjuk... vi skulle ju också ha varit där i helgen om inte maken blivit förkyld. :/

Njut!

Kram!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2011-03-20 21:46:23

Ja ha! Nu blev jag lite avis igen. Det blir ingen skidsemester för oss iår men kanske nästa. Då ska jag också passa på att lära mig åka i backen på riktigt.

/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela