Susihus

Blåsig advent

Publicerad 2011-11-28 18:35:26 i Hem

Undra om inte detta har varit den blåsigaste advent på väldigt länge. Här har det blåst storm, även om jag tror att vi har varit förskonade jämnfört med Västkusten och Skåne.




Blev så sugen på lite mer julblommor så det fick bli 2 vita amaryllisar på vägen hem från jobbet i fredags.



Har haft goda vänner på besök i helgen och vi var ute i skogen i går förmiddag och plockade mossa, granris, kottar och till och med Trattkantareller. Det är inte varje år jag har plockat svamp på 1:a advent.

Vi fick en superfin lagom julig blomstergrupp av våra goda vänner. Igentligen ska nog pappret bort men jag tyckte att det var lite fint och effektfullt så det får vara kvar ett tag till.



Bilder: Susihus

Så här blev årets adventsljusstake.

När de hade åkt hem så mös vi framför kakelugnen med en god film och lite glögg, under tiden rasade stormen på utanför huset. Brrr undrar när det bli kallt, vitt och gnistrande? Kan inte påstå att detta vädret känns så juligt!

Ha en härlig start på veckan
KRAM

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-11-28 20:34:42

Ja, hm... Vi vill ju åka skidor!!!

Ska genast ta och köpa lite mossa och några hyacinter och plantera i min fyrkantiga betongkruka som ser ut som din.

Kram!

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-11-28 20:35:24

Är det oasis i botten?!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2011-11-29 19:35:55

Jag har också pysslat till en adventljusstake som liknar din lite. Man jag har inte lyckats få upp något foto på den....än.

/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela