Susihus

Höststorm

Publicerad 2011-10-06 20:12:28 i Trädgård

Idag känns helgens Brittsommar låååångt borta. Det ösregnar och blåser så regnet kommer i sidled. Brrr inte mitt favoritväder.

Har suttit hemma och jobbat idag då Bono har för andra gången i år drabbats av Rävskabb...brrr så otäckt. Då vi är 2 som har hundar på jobbet så får ju sjuk hund stanna hemma ;) Nu har han fått droppar så det ska väl gå över så att han slipper ligga och klia halva nätterna. Skänker en tanke till alla vilda djur som drabbas av denna vidriga ohyra, fyy så hemskt!

Jag passade på att fixa lite blomfix vid garaget i helgen när det var så fint väder, bjuder på en lite somrigare bild än vad som råder utanför mitt fönster just nu.


Jag målade en bräda för lite sen med de kloka orden som bl a snyggingen Mads Mikkelsen säger i läcker reklamfilm "Livet är inte dagarna som passerar det är dagarna du minns"
Tyckte att det kunde vara en bra påminnelse vid garageväggen. Kanske ställer det en ljuslykta också vi får se...



Bilder: Susihus

Bollkryssen hade torkat upp så det fick bli ett par vintergröna växter som jag redan har tappat namnet på men de ska vara perenna. De var lite läcker färg på dem.

Nä nu väntar dammsugaren och sen måste jag packa lite...
Ha en skön kväll
Kram

Kommentarer

Postat av: Helen.HUSnrNIO

Publicerad 2011-10-06 22:24:45

Ja den där brittsommaren är verkligen över nu:(

Jättefina bilder!



Trevlig kväll.

Helen.HUSnrNIO

Postat av: mo

Publicerad 2011-10-07 11:34:29

Så fint du har gjort det..O visst är det tänkvärda ord, men kollade du på Helenius hörna i våras..där gjorde han en parodi på just den reklamen, o jag kan inte se den utan att garva... :)

Stackars Bono, hoppas det går över snabbt...Rävskabb har Maila aldrig haft, fastän vi går i skogen varje dag, kanske inte är så vanligt här Blekinge....?

Ha en skön helg, kramar

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-10-07 16:04:38

Åh, du grejar så himla fint och hemtrevligt!

Ha en riktigt fin helg. Här hoppas jag på lite mer värme och lite mindre blåst.

Krya på vovven nu.

Kramar!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2011-10-10 10:40:22

Jag älskar verkligen din entré. Så fint och du pysslar och fixar hela tiden så det alltid är fint.

/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela