Susihus

Glamour

Publicerad 2012-04-14 18:46:41 i Hem

Har förgyllt fredagen och lördagen med lite glamour! Största lyckan var nog igårkväll efter jobbet då jag la ett litet kort spår till Bono, nästan som ett valpspår på en mysig ängsmark. Solen sken och både han och jag var så lyckliga efter att ha fått spåra... Hoppas nu att vi är på rätt håll, med denna rehab. Efter både simning och water walk i veckan så är han som sagt på G igen. Håll tummar och tassar för oss!

Senare på kvällen cyklade jag in till PM vår goa och välomskrivna krog här i staden. Lillebror hade bjudit in mig och mamma på en fantastisk god och trevlig middag. Mmmm vi avnjöt så go dryck både champagne och viner, maten gick inte av för hackor den heller...mums så trevlig fredagkväll. Jag cyklade hem fram på småtimmarna...helt otroligt en fredag då jag vanligtvis brukar sova redan vid 2130 i soffan ;)

Idag var det cykling igen, in till stan och hämta upp en kompis och sen cyklade vi ut i det vackra vårvädret till Teleborgsslott. Där hade de ordnat en föreläsning om Inredningstrender i samband med afternoon tea. Det var möbler, lampor och de hade dekorerat några av de fina rummen på slottet med Designer Guild produkter. En liten goodie bag och en ljuvlig vårbukett hängde med hem på styret, helt enkelt en jättetrevlig och härlig eftermiddag.



Bild: Susihus


Nu väntar lite grill hemma och en bara vara kväll...skönt!
Goa helgkramar

Kommentarer

Postat av: Ingrid

Publicerad 2012-04-14 21:27:14

Här håller vi alla tassar och tummar för er, nu äntligen kanske det vänder.



~Ingrid

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-04-14 21:29:13

Vilken alldeles, alldeles underbar helg!

Kram!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-04-15 12:57:25

Ett litet spår är ändå ett rätt spår i rätt riktning. Ja, vet inte riktigt om jag fick till det där men du fattar nog.

/P

Postat av: malin

Publicerad 2012-04-16 08:51:33

Låter verkligen som en toppenhelg! Blir hungrig när jag läser om middagen. :-)



Kram Malin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela