Susihus

Semesterdag 26

Publicerad 2012-08-16 12:25:32 i Resor

Onsdag 15 augusti
 
Vaknade till strålande solsken och fågelkvitter, härligt! Ut på morgonpromenad på grusvägarna och sen en god frukost på det. Redo för en dag i Bergslagen. Vi började i lilla söta Nora, oj vilken mysig stad. Det var som att göra en tidsresa tillbaka, hus, butiker, skyltar vad sägs om Sandberg Bosättningsaffär, vilket ljuvligt namn.
Förstår att de spelar in Maria Langs böcker här som ska utspela sig på 50 talet. Passar perfekt.
 
 
 
Vårt fikaställe i Nora, helt ok utsikt och gott fika hade de oxå.
Vi forstatte mot Örebro och Wadköping där vi vandrade omkring i solskenet och njöt. Skönt att Bono är så bra att han kan följa med oss, det hade varit omöjligt att göra denna turen annars. Vi kan ju inte lämna honom i bilen, det blir för varmt.
 
Bilder: Susihus
 
Sen gled vi ner igenom ett soligt och vackert Sverige, gjorde ett litet stopp på ett slottscafé för lunch och lite fika i Gränna. Kände mig mest proppmätt, sitter i bilen och stannar och äter...när vi kom hem gick vi en rask promenad med Bono, så skönt!
 
Väder: Strålande solsken 22-25 grader
Träning: Flera promenader med Bono, en pw på 3km när vi kom hem

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-08-16 21:26:11

Vilken härlig tur ni gjort och vilken tur ni haft med vädret.
/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-08-17 08:56:10

Vilken underbar dag och vilken underbar utflykt. :) Har nog aldrig (vad jag vet) varit i Nora... däremot i Örebro/Wadköping, där det är himla gulligt. Örebro slott är så fint också, där mitt i stan. Gränna är ju också en liten sommaridyll. Har ni varit ut till Visingsö? Det står på min "to do list"
Tack för tips om ljudbok eller sommarprogram då jag springer. Ska testa det! Nu ska jag börja med att fixa bättre sulor till skorna, så att jag förhoppningsvis blir bättre i benhinnorna.
Kram och trevlig helg!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela