Susihus

Semesterdag 28

Publicerad 2012-08-19 20:52:00 i Resor

Fredag 17 augusti

Efter morgonpromenaden med ett litet kort lydnadspass med Bono, och sen frukost så gav vi oss iväg med lite packning och picknickkorg.

Vi styrde söderut och vårt första stopp blev Haväng på Österlen. På denna ljuvliga plats njöt vi av vår medhavda picknick och efter en härlig promenad även vårt kaffe. Märkligt nog så har militären här en fantastisk plats och jätteutrymme för sin skjutbana som sträcker sig ner på stranden och i havet...?!

 
Bild: Susihus
 
Vi forstatte vidare ner på Österlen och mot Ystad. Ett par goda vänner har en stuga lite utanför Ystad och det var vårt mål. Vi bjöds på fantastiskt gott grillat på kvällen och satt ute och njöt till en fantastisk solnedgång.

Väder: Strålande solsken 25 gr
Träning: 3*2,5 km promenader med Bono
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela