Susihus

Formkurvan går uppåt

Publicerad 2012-02-20 18:43:29 i Trädgård

Vilket väder vi har haft i helgen, eller rättare sagt vilka olika sorters väder. Snö, ösregn, sol och blåst....brrr
Jag är glad att jag var ute och sprang i lördagsmorse för då var det ok. På eftermiddagen när jag funderade på min skidtur och tittade ut så var det hällregn på alla håll.... blev inga skidtur där!

På söndagen skojade mannen och jag till det med en superrask 1 timmespromenad själva, utan hund. Det känns ovant. Bonos formkurva har verkligen gått uppåt i helgen, han sover bättre på nätterna, han använder sitt onda ben lite mer och kan till och med välja att lägga sig med det skadade benet neråt. Framför allt så ser man på honom att han är piggare och det börjar glittra lite mer i ögonen igen. Det enda är att han inte vill äta, nu har han ju aldrig varit ett matvrak precis och dessutom så har han ju inte jättemycket att ta av. Han har tappat över 3 kg på dessa 2 veckor... en del är ju naturligtvis tapp av muskler och han äter väl när han är hungrig.

Vi har fått reda på att han har inte så farligt med artros, skönt! Sen hade vi inte kunnat upptäcka denna skada utan att göra en titthål, så det behöver jag inte heller fundera på längre. En fördel med detta elände är att han uppskattar att mysa och gosa mer. Det har han aldrig haft tid för innan men nu tycker han att det är rätt mysigt.


Bild: Susihus

Vi hittade en fin dansk ljuslykta i en ny butik här i stan. Lyktan åkte raskt upp ute på altanen och sprider lite härligt ljus i det något gråa vädret.

Hoppas att du har haft en go helg!
Önskar dig en ljuvlig start på den nya veckan.
Kram




Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-02-20 21:28:54

Att gå utan hund, är konstigt. Skönt att han är på G.

/P

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2012-02-21 08:49:18

Skönt o höra att Bono e på bättringsväg! Vilken pärs det har varit! Minns det sista året med vår hund då han va sjuk, man kastas mellan hopp o förtvivlan och lider så när de har ont o mår dåligt.

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-02-21 13:22:04

Vilken vacker lykta! :) Perfekt plats att hänga den på också. :)

Skönt att vovven blir bättre och bättre, snart kan ni kanske ut och promenera långpromenader ihop igen. :)

Växlande väder även här, just nu känns det mest som vår. Solen skiner och det värmer solen.

Kramar!

Postat av: mo

Publicerad 2012-02-21 20:05:29

Javisst kan det faktiskt vara skönt att gå utan hund ibland, utan alla kiss/nos stopp...Jag gör så ofta, tar först en tur med Maila uppe i skogen, sen lämnar jag henne hemma o går en powerwalk själv.

Ja vilket skitväder det har varit, först fick vi jättemycket snö förra veckan, o sen töade/regnade allt bort i helgen...sen inatt kom det snö igen, o sen har den töat bort hela dagen...

Får väl ta upp skidåkningen på Söndag då vi åker till Långberget, fast nu ikväll känner jag att jag börjar på ont i halsen, o det vill jag ju inte ha när jag ska iväg o åka skidor....

Kramar på dig

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela