Susihus

Liten utflykt

Publicerad 2012-01-22 22:10:57 i Hem

Så var det söndagkväll och helgen försvann som vanligt i ett nafs. Fredagkväll var jag hos en hundmassör med Bono. Han har haltat lite igen på sitt vänstra bakben, och jag var lite orolig att han hade dragit upp sin gamla muskelskada men troligen har han lyckats hitta på något annat men med samma ben. Kreativt! Kan vara något med knät... så nu är dt vila som gäller. Huuu va tråkigt.

I lördags gjorde vi en liten utflykt till det stora blågula varuhuset i Älmhult. Vi hade helt slut på alla sorters ljus så det fick bli en tur, naturligtvis kom vi inte bara hem med ljus. Vi hittade bl a en rolig dörrmatta. Olika bitar av Turkiska mattor som har satts ihop till en matta.



Bild: Susihus

Passade perfekt med vår gröna fondvägg. IKEA höll på att göra plats för utemöbler, vad sugen man blev på att få se det, dock var det inte klart och när vi kom ut så föll det massor av snö. Nu har vi vinter här, och det sägs att det ska bli kallt i veckan som kommer. Kan man kanske hoppas på lite skidåkning i veckan.... hoppas hoppas!

Ha nu en bra start på veckan
Kram

Kommentarer

Postat av: mo

Publicerad 2012-01-23 15:53:16

Hej vännen, vad fint den mattan passade i er fina hall...kul med lite nytt.

Vi har varit i Älmhult idag, dock inte på Ikea utan åkt skidor där..åh, så kul det var. VI har ju fått snö men det behövs lite till, de hade spårat (där vi brukar åka), men det var lite genomslag så de rådde inte folk att åka där med finskidor, o vi ville ju prova våra nya så vi åkte hellre 5 mil för att prova dem...

Hoppas du med får lite skidåkning i veckan, kramar på dig

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-01-23 19:38:25

Men, superfint!

Jag har inte varit på IKEA på år och dagar och har ingen koll alls på deras nyheter. Utemöbler lät ju väldigt trevligt faktiskt. :)

Hoppas att du fick åka skidor i dag! Ser fram emot rapport.

Krya på vovven nu!

Kramar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela