Susihus

Trist besked

Publicerad 2012-01-26 22:07:11 i Hund

Känner mig helt tom och ledsen. Har varit med Bono hos vetrinären idag för han ibland inte vill sätta ner sitt vänstra bakben. Efter att det har böjt, lirkat och känt igenom honom så kommer de fram till att han kronisk knäskada med artros. Antagligen har något hänt i hans knä i somras när han skadade sig i en muskel, han kan ha fått en blödning i knät. Alternativen då han är så ung och värt att göra något åt skadan, är att antingen öppna upp och titta eller göra en titthålsoperation, det sistnämnda gör man inte här i Växjö.

Efter att ha förstått innebörden av vad de sa, så var valet rätt enkelt, det blir att åka till Göteborg och göra en artroskopi. Hittar de ingenting vilket vi håller tummarna för så är ingreppet mindre och inte så lång återhämtning. Fick tid redan nästa fredag, usch och fy för denna väntan och ovissheten. Det var inte riktigt denna 5 års present jag hade tänkt att ge honom.



Bild: Susihus


Bono själv mår toppen, och tycker inte att livet på något vis är trist. Som tur är så har han lika mycket muskelatur på båda bakbenen. Vilket innebär att han använder båda lika mycket när han rastas, vilket är bra och vilket jag också har noterat. Det är när han står still som han kan låta bli att stödja sig på vänster bakben och att han ibland är lite stel i det benet.

Nu får vi bara hålla tummarna att allt går bra och att han blir tipp topp och det väldigt snart för usch och fy vad det är trist när ens älskade djur inte mår bra.
KraM

Kommentarer

Postat av: Dessi at [Home and desire]

Publicerad 2012-01-26 23:44:57

Usch så trist! Jag lider verkligen med dig. Finns inget värre än att se sina djur ha ont... Hoppas det inte är något allvarligare!



Kram på dig!

Postat av: Ingrid

Publicerad 2012-01-27 07:23:41

Många stöttekramar från oss alla i ödemarken. Tänker på dig och Bono! Skönt att det går att åtgärda i alla fall och att ni har ett bra djursjukhus att åka till.



~Ingrid

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-01-27 14:06:31

Näää, stackars er! Håller alla tummar för att han får hjälp i Göteborg nästa vecka. Det tror jag att han får. Det kommer att gå bra! :)

Kram!

Postat av: mo

Publicerad 2012-01-27 17:08:57

Åh håller verkligen tummarna för att det inte är så allvarligt, såklart blir man orolig o ledsen när ens djur inte mår bra. Många kramar till er

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2012-01-29 17:15:34

Usch nej vilket trist besked :( Hoppas, hoppas att det går att göra något åt på ett så enkelt och smidigt sätt för lille Bono.

Kram!

Postat av: Malin

Publicerad 2012-01-30 08:36:23

Håller tummarna för att allt går bra! Skönt att Bono inte oroar sig i onödan i alla fall.

Kram Malin

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-01-30 14:23:08

Nej, sådant får bara inte hända.

Min Marwin, som inte finns längre, fick pålagringar på en gammal skada i handloven. Men han var tio och vi beslöt att inte operera. Han fick smärtstillande på länge det gick. Men en femåring ska absolut få chansen att bli bra. Han har alla förutsättningar för att läka.

Tänker på Er!



/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela