Susihus

Virkpiff

Publicerad 2012-01-30 19:26:55 i Pyssel

Måndag igen och helgen försvann i ett rasande tempo, även om det har varit en lugn och skön helg. Vi firade Bono i lördags, han fyller 5 år det går ju inte att förstå vart dessa år har tagit vägen.

Vi var ute i skidspåret han och jag, men jag kan nog i alla fall konstatera att det behövs 10 cm mer snö. För när vi hade fått upp farten så ett tu tre var det mer grus än snö på den gamla banvallen och jag gjorde en tecknad flygande vurpa.... lite åt Tom & Jerry alt Gråben & Hjulben, och jojomen nog landade jag på mitt knä som jag slog ur led förra våren. Nåja det gick hyfsat bra ändå, rejält skrapsår, trasiga träningsbyxor och några stela fingrar blev resultatet av min skidpremiär.

Fick ett litet ryck i helgen att piffa till garderobs knopparna i tvättstugan/groventrén. Hittade nämligen lite garn från min stickade lampa som håller till i ovan nämnda rum. Så det fick bli virkade knoppar...



Lite galet roligt...hihi! Bjuder även på en lite mer stökbild från denna del av huset. Här samsas tvätt, hundmat, och ytterkläder bl a.



Bilder: Susihus

Nu väntar en härlig kvällspromenad, skidorna får nog vila lite...
Go och glad start på veckan!
Kram

Ps tack för alla glada tillrop om Bono, det värmer. Jag återkommer i det ärendet!

Kommentarer

Postat av: Ingrid

Publicerad 2012-01-30 20:32:47

Klokt att hoppa räkningarna, man känner nog bara för att betala en gång.



Kuliga virkpiffar där!



~Ingrid

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-01-31 08:01:55

Nej, men så trist med dåliga spår och förstörda kläder! Där får man för att man är ivrig och vill ut och åka liksom... :( Nej, ni får nog helt enkelt boka er en weekend eller vecka i fjällen snart. Eller det kanske ni redan har planerat? Tror det, nu då jag tänker efter.

Kram och ha en fin dag! Här snoras det och nyser... Blä!

Postat av: Cecilia Arias

Publicerad 2012-02-01 14:29:15

Hej!

Jag googlade på stora kuddar och hittade ditt blogginlägg som visade de otroligt fina svarta och vita kuddarna du virkat själv. Jag har tummen mitt i handen och har inte heller riktigt tid men jag blev helt tokig i dem. Så jag undrar om du skulle kunna tänka dig att virka några till mig? Alltså om du har slut på egna projekt för stunden och vill ha något att pyssla med! Jag förstår om du inte skulle vilja men hör gärna av dig oavsett. Vänliga Hälsningar Cecilia.

Postat av: mo

Publicerad 2012-02-01 19:06:19

Försenat grattis till Bonogubben :)

Nämen, det var ingen kul skidpremiär, du får väl åka till Älmhult du med o åka, deras skidspår är faktiskt fina, ja de var i helgen i alla fall. Jag åker i Hemsjö nu, en del av spåret är det lite genomslag i, sen är det jättefint på andra ställen, men funkar ändå förvånansvärt bra att åka i....

Kul med knopparna, du är då för påhittig, kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela