Susihus

Semesterdag 3

Publicerad 2012-07-24 20:22:01 i Trädgård

 
Det har blåst lite kraftigt idag så frukosten fick intagas inne...nåja det gick bra det oxå. Vi gjorde en liten utflykt till vår härliga trädgårdshandel Klockaregården i Ör och inhandlade lite rosor. Ingen sommar utan rosor!
 
Vi hade ett hål på framsidan att fylla sen hittade jag ett ställe till som jag bara kände att det behövdes fyllas upp av en vacker ros.
 
 
En vacker vit ros vid namn Gråsten. På framsidan innan entrén blev det en rosavis historia vid namn Ispahan
 
 
Bilder: Susihus
 
Under vår utflykt blev det lite hundpromenad och rehabsimning för Bono, till hans stora glädje. Lite trädgårdsarbete när vi kom hem och konstigt nog för det alltid med sig när det ska planteras. Något måste flyttas eller jag hittar något som behöver bytas plats på... Nu ska jag bara försöka få till ett par fina skyltar till rosorna...hrmm hur gör jag dem?
 
Väder: Sol med moln, vindigt. Temperatur runt 20-25 gr
Träning: Promenad med Bono och sen en löparrunda 5 km i kraftig terräng, puuuh!

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-07-26 14:00:42

Vackert med rosor och jag tvivlar inte en sekund på att du kommer att fixa en snygg skylt! :)
Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela