Susihus

Cykelfest

Publicerad 2012-06-11 21:39:36 i Allmänt

Några har cyklat vid Vättern i helgen. Vi hade oxå cykling på temat men i ett helt annat format för i helgen har vi haft områdets/kvarterets cykelfest. Jag och en tjej till har varit fest- och logistikansvariga. Det är lite att tänka på, vilka som ska hem till vem och att inte samma par träffas igen på nästa rätt. Inte nog med det, så ska man se till att husdjursallergiker inte hamnar hemma hos en som som mig...

Men det har fungerat bra, det var ett par som träffades 2 gånger, dock berodde det på ett sent avhopp, då är alla knep tillåtna för att få ihop det. Frampå senkvällen träffades vi i en festlokal och dansade loss. Ett himlans roligt och annorlunda festarrangemang. För oss som inte har barn så är det ett fantastiskt roligt tillfälle att träffa nya bekantskaper här i området.


Bild: Susihus

Detta var vår årets logga. Annars består det mest av jobb här, de sista hamnarna i Volvo Ocean Race duggar tätt nu, och jag har många grupper här på slutet.

Ha en härlig start på veckan
Kram

Kommentarer

Postat av: Ingrid

Publicerad 2012-06-12 05:33:21

Vad häftig logga, superfin!



Skönt att det inte bara är jag då som inte kommit på knepet. Såg att jag fått ett annat tips som jag ska prova nästa gång. Det är väl en månad kvar innan de blommar Syrener här i norr.



~Ingrid

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-06-12 08:35:11

Enda cycklingen för mej i helgen var motionsrunda med en av hundarna.

/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-06-12 13:03:36

Cyklat vid Vättern - check! :)

Jättekul! Rekommenderas varmt faktiskt.

Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela