Susihus

Freeeedag

Publicerad 2012-03-16 18:01:31 i Hund

Började med en tung morgon, jobbigt att se när Bono inte vill sätta ner sitt ben och vi blev nästan osams på vår lilla morgontur. Han måste börja använda benet för att få muskler och bygga upp det, men han vågar inte riktigt lita på det vilket gör att han hoppar på tre ben. Frustrerande, då vi vill att rehaben går sakta framåt och inte står still, eller som det har känts nu att det går tillbaka.

Nå väl på lunch turen så sätter han i benet igen och även på kvällspromenaden. Nu blir det sjugymnastik, massage och stretching i helgen. Med hopp om att han ska börja lägga lite tyngd på benet igen. Veterinären kände igenom honom igår när vi var på water walk och allt känns bra även om han är väl stel och han är fortfarande svullen över knät. Lite instabilitet i knät kände hon men det var som hon sa att det kan ju vara för att det saknas muskler. Det är ju bara skinn och ben till detta lilla vänsterben.

Nog om detta tråkiga, jag har klippt in lite härliga kvistar och förgyllde dem med några favoriter ranunklar, mmm som små Pioner.





Bild: Susihus

Nu har jag börjat denna helg med en kort intro löparsväng med mina nyinköpta roliga five fingers skor. Kommer nog att ha träningsverk i vaderna...

Goa helgkramar

Kommentarer

Postat av: Ingrid

Publicerad 2012-03-16 20:03:13

Men vilken bra liknelse, som små Pioner. Det gillade jag. Ranunkler är en stor favorit hos mig.



Här i ödemarken håller vi tummarna för att Bono snart ska stöjda helt på sitt lilla ben.



~Ingrid

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-03-16 20:49:33

Ska bli kul att höra hur det funkar att springa med skorna. :) Är de inte väldigt "tunna"? Jag har bara sett dem på bild.

Hoppas att Bono får ordning på knät snart.

Kram och trevlig helg!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-03-18 10:22:25

Hoppas helgen med massage och stretch varit bra och att alla fyra benen används.

/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela