Susihus

Gerillaodling

Publicerad 2012-05-17 13:30:38 i Trädgård

Vart tog vårvärmen vägen eller har den aldrig kommit. Hjälp vilken kall vår, brrr idag när jag cyklade till massören så var det vantar på. Jaja här slits inte på ballerinaskorna i alla fall.

Nu ser det ut som det ska bli lite bättre på lördag och söndag, hoppas det. För 8 grader i maj känns så där. Något som dock trivs och växer ändå är allt i trädgården för oj vad det knakar i odlingarna. Jag har lite gerillaodlingar, saker som dyker upp här och där. Bland annat har jag massor av penséer som poppar upp bland stenarna. Det måste vara några fjolårspenséer som har frösått sig...





Bilder: Susihus

Denna lediga bonusdag hade jag tänkt att spendera i trädgården men med denna kyla så får det nog bli någon inomhusaktivitet, film kanske. Först ska det planeras och fixas till det kvarterets/omårdets cykelfest.

Ha en skön dag!
Kram

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-05-17 14:06:54

Usch ja, iskallt även här. Jag cyklade till och från jobbet i går. Jobbade kväll, så då jag cyklade hit var det ganska varmt och skönt. Sedan då jag skulle hem vid 19.30 var det +7 grader ute och jag var helt iskall som frysta fiskpinnar om lår och rumpa då jag kom hem. Burr!

Jobbar i dag också... och i morgon... och på lördag. Jösses! Får i alla fall ledigt söndag och måndag.

Kram och ha det så fint!

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-05-18 00:29:52

Visst är det otroligt som en del plantor frösår sig.. underbart egentligen... ja.. va fasiken är det för kyla vi har! Blir så irriterad o på det så har vi också blåst! Nix, inget kul!!!!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-05-19 09:12:45

Iskallt är ordet!

Mysigt med blommor som överraskar tycker jag.

/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela