Susihus

Resereportage

Publicerad 2012-05-10 08:39:25 i Resor

Oj va det var länge sen jag var här, det har varit lite mycket ett tag men nu tänkte jag köra lite resereportage. För några veckor sen var jag i Malmö och Köpenhamn och jobbade med en stor grupp. Vi hade fest på kvällen i De Gra Hall mitt i Christiania. En välidigt unik och helt annorlunda festplats mot alla andra jag har varit på.

En inramning som inte är lik något annat, man kan ju tycka vad man vill om Christiania men vilken lokal!


En lokal som har tidigare varit ett ridhus och sen har det användts till konsert- och festlokal. Metallica har varit här och spelat bland annat.


Bilder: Susihus


Trätaket är ju helt fantastiskt och ljussättningen på det gjorde ju halva lokalen! Dock gäller det att ha en kund som vågar think outside the box för det är ett helt annorlunda tänk och det som gör det lite häftigt är att Christiania hyr inte ut lokalen till vem som helst utan det ska finnas en tanke och kund som passar.
En häftigt och klart minnesvärd kväll.

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-05-10 15:47:45

Så härlig ljussättning. Förstår att det kommer finnas i minnet ett tag.

/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela