Susihus

Trädgårdshelg

Publicerad 2012-09-10 08:16:23 i Trädgård

Har varit iväg och jobbat fredagen i Göteborg, kom hem vid lördaglunch. Min älskade J har haft betongkurs för ett gäng damer på lördagförmiddag, så garaget var fyllt med betongalster. Jag var rätt trött efter jobb och tidig tågresa så det blev en lugn och skön lördag med lite promenad, god mat och bokläsning i soffan, med någon eftermiddagslur också... Oj så skönt!
 
Söndagen vaknade jag mycket piggare och energin flödade i kroppen efter Bonos och min härligt friska morgonpromenad i strålande solsken. Efter en god frukost for vi ut i trädgården och fixade och donade, höll man sig bara till där solen var så var det fantastiskt skönt. Skulle jordförbättra lite i ett land på framsidan och ramlade på en liten sten trodde jag men det var ett mindre berg kändes det som innan vi fick upp det.
 
Nåväl denna skönhet som jag planterade i krukorna på altanen och som jag har väntat på hela sommaren har äntligen behagats att blomma och vilken cool blomma sen.
 
 
Bild Susihus
 
Det är en Gloriosa Rothschildiana och på bilden ska den vara mer röd än gul...men nåja. En häftig klättrande växt, undra nu bara om jag kan spara löken till nästa år. Tror nog att jag ska försätta den så den kommer lite tidigare...
 
Hann även med en löparrunda på 6 km innan söndagkvällen och soffan tog vid. Löpningen kändes bra, sprang något fortare än vad jag brukar och det flöt på bra. Hälen är så där, känner direkt när jag har gått i fel skor eller när jag har sprungit men håller det sig på denna nivån så ska jag nog klara loppet i slutet av månaden.
 
Ha en go start på veckan
KRAM

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-09-10 13:51:36

Låter som en lyckad helg. Blomman var verkligen cool.
/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela