Susihus

Firat födelsedag

Publicerad 2013-04-30 10:35:00 i Inspiration

Ja då har man passerat ännu ett streck. Känns konstigt kan inte riktigt förlika med mig att jag är 40...men det var nästan värre innan, för nu efteråt så känns det ju precis som innan...!?
 
Alltså är jag väl 32, det var en bra ålder så jag håller nog fast vid den. Födelsedagen firades med nära och kära på Österlen. Efter lite olika våndor fram och tebax, blev det till slut det och där är ju helt underbart. Vi har det så nära, bara på ett par timmar med bil kommer vi till denna ljuvliga plats. Kan jag inte komma till Gotland så är Österlen ett gott alternativ. 
 
Hittade ett supermysigt ställe utanför Brösarp där hundar var mer än välkomna, det tillhör ju inte vanligheten. På gårdshotellet Kuskahusen är man välkommen med hund och frukosten sätts in i kylen så får man rå sig själv. Åh vilken frukost! Härliga promenadstigar runt omkring, även om vi såg vildsvin lite väl nära, nåja fick vägas upp av allt fågelliv vi fick se. Kan varmt rekommendera Kuskahusen!
 
 
 
Bilder: Susihus
 
När vi är på Österlen så måste man bara ta en promenad eller fika stopp på Haväng. Denna gången blev det en härlig långpromenad utmed havet och avslutades med picknick. Ljuvligt! 
 
Ha en riktigt god Valborgsmässoafton! Här gäller det att klä sig varmt och hålla i hatten...brrr vilken blåst. Solen ska tydligen komma med värme i morgon sägs det. Håller tummar och tassar för det!
Kram
 

Kommentarer

Postat av: Camillasrum

Publicerad 2013-05-01 19:25:22

Å vad fint :-) Vi har funderat på att ev semestra efter Österlen, men har inte bestämt oss ännu. Verkar så härligt där! Ha en skön onsdagkväll, kram!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-05-01 20:29:35

Vilken mysig årsdag. Du, jag lovar, det blir i gen större skillnad på en efter denna dramatiska dag.
Nu funderar jag på hur det blir vid 50?
Ganska många år dit så jag har tid att fundera.
Grattis i efterskott!
/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-05-03 07:15:34

Åh, men ljuvligt! Haväng är fantastiskt, liksom Gotland. Håller med dig helt, det är finast i Sverige!
Grattis i efterskott!
Kram!

Svar: Tack snälla! Kram på dig
Sus i hus

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela