Susihus

Fredag igen

Publicerad 2013-04-05 10:33:22 i Hem

Ännu en härlig solig förmiddag! 
 
Det har varit en galen vecka med spännande möten, hundkurser i stort sett varje kväll och jobb. Dessutom har jag fått ont i ryggen antagligen av att min nya fina cykel inte var riktigt rätt inställd för mig. Men värre för min älskade man som oxå har köpt sig en ny cykel, han vurpade bland allt lösgrus på väg hem från jobbet i tisdags. I går var han hos läkare och röntgen då knät fortfarande gjorde väldigt ont och rejält svullet. Det är nu tömt på vätska, blod bland annat och han mår idag lite bättre. De hittade inget på röntgen men troligt att korsbanden har tagit stryk, så nu är det först vila sen sjukgymnast och rehab. 
 
Värt att notera är att fast olyckan hände i en rätt trafikerad korsning så var det ingen som stannande och hörde sig för hur det hade gått med honom?! Rätt skrämmande är vi så kyliga eller för hårt stressade så vi inte bryr oss om våra medmänniskor. Nu kunde han ju resa på sig och ta sig hem lite sargad för egen maskin men ändå.
Bild: Susihus
 
Bjuder på en härlig vårbukett som jag gjorde till påsk och den står lika vackert fortfarande! I helgen blir det jobb och hundkurs så det lär nog bli måndag innan jag hinner blinka! 
Sköna fredagskramar
 

Kommentarer

Postat av: Camillasrum

Publicerad 2013-04-05 14:50:56

Tur att det gick bra för din man, tragiskt att ingen stannade!! Hoppas han mår bättre snart. Ha en fin helg! Kram

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-04-05 21:08:31

Tur det gick bra i oturen. Vi människor har för bråttom för att hinna och orka bry oss. Skrämmande!!
/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-04-07 07:54:56

Men stackars maken! Skrutt att ingen stannar och hör hur han mår!!! Då jag flög i backen joggandes i somras, sprang det en gubbe nästan på/förbi mig, men du ska inte heller tro att han hann vända sig om och se om jag kom upp på benen igen.
Kram och ha en skön söndag. Jag är riktigt avis på din snygga cykel.

Postat av: Designtjejen/Emmelie

Publicerad 2013-04-07 21:47:34

Hoppas att du har haft en bra helg!!

Postat av: Tess

Publicerad 2013-04-08 21:10:00

Supervackra blommor! :) Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela