Susihus

Ljuvlig påsk

Publicerad 2013-04-02 09:11:28 i Inspiration

God morgon tisdag! 
Känns konstigt att starten på veckan blir en tisdag men å andra sidan känns det väldigt skönt efter en helt ljuvlig påskhelg med mycket solsken och energiladdning. 
 
Vi har varit hos goda vänner i Bergslagen i påsk, så gott och trevligt. På vägen upp tog vi en fikapaus hos ett par andra goda vänner som bjöd på kaffe och nybakade bullar. I går var vi hemma igen och jag var ute och gick en lång skön promenad med ytterligare en god vän, vi förgyllde dagen med fika utmed husväggen. Mmmm va det är gött att få träffa goa vänner! Att vädret har varit helt fantastiskt även om det är kalla nätter gör ju inte heller det ledsamt. 
 
Jag fick ett väldigt stort påskägg igår...min man nämnde något om att det var nog hög tid att vårstäda min cykel sen plötsligt kom han cyklade från grannen på en helt ny cykel...
Grattis din födelsedagspresent i förskott, för jag tycker att du ska träna in dig på din nya cykel inför tjejvättern!
Bild: Susihus
 
Jag blev helt stum och hade inte tänkt tanken, min gamla duger väl...men oj så fin ny och alldeles Ferrariröd snabbtrampad skönhet, dock med lite praktiska detaljer som pakethållare, skärmar och lyse. Helt ljuvlig så nu får jag nog vårstäda min andra och hänga upp den i garaget, den får bli min vintercykel.
 
Se upp för här kommer det att trampas på!
Kram
 
 

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2013-04-02 13:07:35

Wow vilken snygging, vilken höjdar present.

Kram Anna

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-04-03 08:20:02

Wow!
Fick också ny cykel, nja det va ju ett tag sen, när jag tänker efter. Men jag fick modell "tant" som jag ville ha. Cykla-med-hundar-cykel.
Den andra "skogs maskinen" blev stående så den har vi gjort oss av med.
/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-04-03 13:22:29

Oh, vilken fin present! Supersnygg cykel!!! Klart du behöver en ny till Tjejvättern. Jag är lite avis på dig faktiskt, skulle kunna tänka mig att cykla det igen och inte tokstressa för att få en bra tid - utan att hinna njuta lite också. Men jag vet ju tyvärr hur jag är, kan inte låta bli att jaga tider och rekord.
Har du invigt den än? Här skulle man snart kunna börja faktiskt, men det är mycket grus kvar än på cykelvägarna.

Svar: Tack! Ja jag har testat den och jag måste justera lite för jag fick så rackans ont i ryggen, men nu har jag fixat lite med sadeln så nu ska jag nog kunna fara fram igen ;)Här är oxå massor av grus, nästan otäckt...
Sus i hus

Postat av: Designtjejen/Emmelie

Publicerad 2013-04-03 21:34:54

Åhhh vilken bra påskpresent!!! Gör du tjejklassikern?
Kramar

Svar: Ja jag har vättern och simningen kvar... Ska du hänga på?
Sus i hus

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela