Susihus

Kaffe i solskenet

Publicerad 2013-02-03 22:23:00 i Inspiration

Go kväll denna sena söndagkväll! 
 
Vilket väder det har varit denna helg, strålande solsken, vindstilla och ett par minusgrader. Ljuvligt!
Jag har dock jobbat i helgen men några sköna stunder i solen har det blivit. Idag satt vi ute och tog kaffet på trappen, lite kallt men med en filt om sig och få känna hur solen värmer upp.... mmmm det finns hopp om vår även i år!
 
 
Bild: Susihus
Alltid skönt att komma ut de första gångerna i trädgården på det nya året och få tänka, planera och fundera på vad ska vi göra i år. Ska vi så några fröer, vad ska vi plantera där....trädgårdsdrömmarna vaknar upp igen ur sin vinterdvala, härligt!
 
Ännu en vecka har snart passerat och vi har klivit in i februari. Har hunnit med 3 träningspass på gymmet, och cyklart minst 4 mil på barmark. Undra om min häl klarar en löpartur snart...den funderingen tar jag med mig till nästa vecka ;)
 
Ha en skönt avslut på helgen och en god start på veckan.
Kram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela