Susihus

Kunde inte låta bli

Publicerad 2013-02-26 13:39:00 i Hund

I lördags när jag stretade på mellan Oxberg och Mora, eller snarare mellan Eldris och Mora, då det började gå trögt funderade jag verkligen på att lägga skidorna på hyllan i garaget för denna säsong. Kände mig skidtrött! Men sen sa en av tjejerna i bilen hem att det är ju bra om man kan fortsätta träna nu...hrmm 
Jag kände mig pigg i kroppen så med facit i handen hade jag kunnat åka lite fortare men det är svårt att veta när man inte har åkt så långt.
 
Jag tog en liten tur i går bara för att känna på kroppen och utrustningen och det kändes bra så idag när solen strålar från klarblå himmel kunde jag inte låta bli. Det fick bli en 5 kms runda i härliga upp och nedförsbackar. 
 
Bild: Susihus
 
Fick göra en textilbromsning mitt i en nedförsbacke, då vi fick möte, men vad gör man inte för att få ha hunden med sig i spåret!
 
Nu får jag stilstudera 10 km fristil damer på Skid VM, sen blir det hundägarkurs och efter det Varberg för jobb.
Soliga vinterkramar

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-02-26 13:59:48

Men så härligt och vad bra att du inte blev avskräckt av loppet, utan snarare vill åka mer. :D
Jag ska hem och packa i kväll för att åka tillbaka igen. Tror att jag ska ta en liten försiktig tur med pappa i morgon på dagen först, sedan vilar jag in formen till fredag eftermiddag.
Kram till dig!

Svar: Stort lycka till nu! Du kommer att klara det galant! Kram
Sus i hus

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-02-27 08:29:34

Spännande med hundägarkurs. Är det förberedande kurs för blivande valpägare?
Sådant borde alla gå. Finns så många som inte vet vad de ger sig in på när de köper hund.
/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela