Susihus

Fyra nyanser av grått

Publicerad 2013-01-10 12:17:40 i Hem

Åh vad jag saknar snön, här är fyra nyanser av grått. I dag är det i och för sig iskallt, med blåst och några minusgrader. Med hopp om lite kallare, torrare väder nu och gärna lite snö.
 
När jag ändå har tagit er upp till kontoret som också har funktionen gästrum, så måste jag ju visa er min senaste stickalster. Jag har förbud att köpa mer garn nu måste göra klart en kofta först, det blev rätt mycket stickat innan jul, mössor, västar och halsdukar. Då fick jag lite garn över som jag förvandlade min tråkiga lampskärm från Marimekko som jag tröttnat på.
Bild: Susihus
 
Nu fick den sig en stickad grå mössa med en svart liten kant och lyser upp vid sängen. Kan behövas i mörkret!
 
Nä nu ska jag fixa lite till innan det är dax för att packa. I eftermiddag flyger jag till Skellefteå, för att i arla morgonstund i morgon ta med mig lite folk därifrån och åka via Sundsvall till Göteborg för genomförande.
 
Ha en skön dag
Kram

Kommentarer

Postat av: Camillasrum

Publicerad 2013-01-10 21:21:59

Du kan få lite snö av oss ;-) Här finns så det räcker och blir över! Vad fin lampskärmen blev! Ha en skön helg, kram!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-01-10 21:45:31

Vår snö har också regnat bort. Men de påstår att det ska komma mer.
/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela